Pegados, el musical

Pegados, el musical

El Terrat y Kaktus Music recuperan Pegados, un original musical creado por Ferran González y Alicia Serrat, que narra la historia de un chico y una chica que se acaban de conocer y que se ven obligados a entenderse ya que no se pueden ‘despegar’.

El sábado 15 de julio a las 17.30h, el papel de chica será interpretado por Julia Molins.

El martes 11 de julio a las 20.00, el papel de chico será interpretado por Miguel Ángel Sánchez Bolívar.

Sinopsis

Pegados es la historia de un chico y un chica que se conocen en una discoteca y que por esas cosas de la noche o del destino, terminan consumando el acto sexual en un lavabo.

La historia podría terminarse ahí, como terminan muchas historias nocturnas de jóvenes, música y alcohol. Pero este chico y esta chica, se encontrarán con un problema con el que no contaban: debido a una extraña pero explicable situación médica, él no consigue sacar su “aparato sexual” del interior de ella. Ante la imposibilidad de separarse deciden ir a un hospital.

Y aquí es donde empieza de verdad nuestra historia. El chico y la chica, que estarán literalmente PEGADOS, se verán condenados a entenderse y a conocerse durante esa larga espera en un box de Urgencias. Una espera que será tensa, alocadamente cómica y por encima de todo, musical.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Cristina López
  Cristina López

  Els intèrprets, be.

  Però no entenc com es pot fer una obra on l’acció principal és esperar (és a dir, que no hi ha acció). Veure dos intèrprets perdent el temps esperant al doctor es fa avorrit i pesat. Les cançons són les que són, però podrien ser unes altres, total, estem esperant, i de cop i volta els personatges s’enamoraran com per art de màgia perquè… perquè cal acabar l’obra, suposo, i ha de passar almenys alguna cosa en els 80 minuts que dura.

  Per cert, alguns acudits i comentaris queden antics i classicistes. Tenir panxa no és dolent, ja sabem que les dones es masturben, etc.

  26/04/2021
 • Josep OS

  Ahir vaig tornar al Teatre Goya aquesta vegada per veure aquest musical de petit format escrit per Ferran González amb música i lletres de F. González i Alicia Serrat i dirigit per aquesta última i Enric Cambray. El tema que molts ja coneixereu, tracta de dos joves un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben practicant sexe al bany. Però la trama s’enreda quan el noi i la noia descobreixen que no poden separar-se: S’han quedat literalment enganxats i es veuen obligats a anar a urgències d’un hospital, on passaran una llarga estona esperant el doctor -que és alhora el pianista de l’espectacle- amb l’única companyia d’una infermera poc disposada a atendre’ls. Tots dos estaran enganxats i obligats a conèixer-se durant una espera esbojarradament còmica i molt musical. En aquesta trama inversemblant i surrealista com us podeu imaginar passen les mil i una situacions, però no tenen altra opció que no sigui entendre´s. Com escenografia una porta d’hospital i una ¨camilla¨on transcorre tota l’acció. Genials Júlia Bonjoch i Iñaki Mur, tant en les interpretacions musicals com actorals amb la dificultat que representa actuar amb tota mena de postures, enganxats durant hora i mitja. I fantàstica Gemma Martínez en el paper d’infermera i de mare de tots dos amb una comicitat aclaparadora. Molt bé també Raúl Patiño al piano i alhora doctor. Les cançons algunes picantones i altres que parlen d’amor estan aconseguides, i l’únic que vaig trobar a faltar és que a la sortida no en recordes cap, vaja que no t’enganxen. Tot i que la majoria d’espectadors eren joves, jo m’ho vaig passar francament molt bé i sense parar de riure. Com que l’escenari del Goya comparteix amb l’obra de Lolita Flores, comencen molt tard.

  21/09/2020
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Nunca me voy a cansar de recomendar este musical!!!
  Es la 2ª vez que la veo. La vi por primera vez hace muchos años y salimos encantados del rato tan divertido y por el sorprendente argumento del musical.
  Si!! Esto es un musical sobre dos adolescentes que se enrollan en una discoteca, que practican sexo en el lavabo y… que se quedan pegados. Si, si… como les pasa a los perros…
  Les quedan por delante una larga noche en el hospital donde pasarán un montón de cosas.

  Fresca, divertida, con un gran trabajo de los dos protagonistas que tienen una dificilísima tarea de cantar en semejantes posturas y que lo hacen brutalmente bien.
  Por supuesto… mención especial para el gran personaje de la enfermera que al final se lleva el aplauso más gigante del público porque nos ha hechos a todos mearnos de la risa.
  Lo dicho… no os la perdáis!!

  20/09/2020
Artículos relacionados
El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

30 abril 2021

El Teatre Condal estrena una sèrie de concerts de cara a la segona meitat de temporada. Es tracta d’una serie de propostes i concerts de petit format, amb poques funcions, que es […]

Enganchados follando en una discoteca: vuelve 'Pegados, el musical' en el Teatro Condal

Enganchados follando en una discoteca: vuelve 'Pegados, el musical' en el Teatro Condal

8 abril 2021

No hacen falta demasiadas artimañas sensacionalistas para generar un titular clickbait sobre Pegados: un musical diferente. La creación de Alícia Serrat i Ferran González narra la historia –basada en hechos […]

Enganchados follando en una discoteca: vuelve 'Pegados, un musical diferente'

Enganchados follando en una discoteca: vuelve 'Pegados, un musical diferente'

3 agosto 2020

No hacen falta demasiadas artimañas sensacionalistas para generar un titular clickbait sobre Pegados: un musical diferente. La creación de Alícia Serrat i Ferran González narra la historia –basada en hechos […]