Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 19,00€

Comprar Entradas

Cartelera /

Paquito Forever

Joan Vázquez vuelve a dar vida a Paquito, el emblemático personaje que tanto nos entusiasmó en el musical Flor de Nit.

SINOPSIS

Paquito Forever está basado en la historia real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor y transformista catalán que empezó su carrera en el Paralelo en los años 50 y que recorrió el mundo entero bailando y cantando con las revistas más famosas, los ballets más aclamados y los artistas más emblemáticos de aquellos tiempos; instalándose en Nueva York y viviendo la vida con una libertad que aquí, en su tierra, no podía tener.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Sixto Fernández

  Una maravilla de espectáculo!!!! Joan Vázquez se mete en el bolsillo al público desde el instante en que aparece en el escenario. Y te mete de tal modo en la historia que no quieres que se acabe nunca… Magistral!

  06/10/2017

 • 12345

  FERMI PUIG LLINARES

  Molt recomanable, he sortit fa una estona del teatre francament impresionat de la interpretació del Joan Vazquez i del Gerard Alonso al piano, una obra que et transmet emocions de tota mena. Felicitats

  12/10/2017

 • 12345

  Montserrat

  Entrañable y maravillosa !!! Joan Vázquez brilla en el escenario dando vida al bailarín Paco Alonso con un excelente recital interpretativo, acompañado al piano por Gerard Alonso. Emociones a flor de piel. No os la perdáis.

  13/10/2017

 • 12345

  Jaume Carbonell

  Quin desplegament d’energia, de sensibilitat, d’humor i de tendresa! Joan Vázquez brilla moltíssim en aquest biopic musical, molt ben acompanyat pel pianista (i amb bones dots d’interpretació) Gerard Alonso. Vam passar una molt bona estona, moltes gràcies Teatre Barcelona!

  13/10/2017

 • 12345

  Teresa Pont Viñolas

  Una vegada més podem gaudir d’un Joan Vázquez excepcional com a cantant i com a actor versàtil capaç de posar-se a la pell del seu personatge i, el que més sorprèn, és que s’ho creu tant que fa que comparteixis les seves vivències des del primer moment. No es pot definir en paraules el què et fa sentir a cada interpretació… S’ha de veure!
  Acompanyat pel compositor i pianista Gerard Alonso omplen l’escena de tal manera que fa que la seva complicitat interpretativa et transporti al món d’aquell Paco, bailaor, cantaor, actor i transformista del Paral·lel dels anys 50, des dels seus inicis fins al final de la seva vida.
  Bravo, Joan, bravo Gerard i bravo a tots els qui han fet possible aquest gran homenatge a Paco Alonso.
  Realment heu creat, tots plegats, un PAQUITO FOREVER. Gràcies!!!

  14/10/2017

 • 12345

  Hebert

  No és que se’m fes curta, és que voldria estar hores i hores sabent més detalls de la vida d’aquest Paco Alonso, que “nació bailarín”. Saber més detalls de la seva captivadora vida explicada amb un gran respecte i “carinyo”. Paquito ens explica anècdotes, vivències i el pòsit que deixava en ell estar i treballar amb Sinatra o Jerome Robbins, Bernstein i Antonio (quasi salto de la cadira!), ballar per mig món…
  Joan Vázquez està fantàstic, fent-nos creure que tenim a Paco al davant, artista que mira enrera, divertit (encara ric amb “open, close”), emotiu i tendre quan cal, repassant i cantant la seva trajectòria, no només d’artista sinó parant atenció a la vida lluny de les marquesines, i aconsegueix que pensis que el vas conèixer i xerrar amb ell.

  Surts amb un somriure a la cara, pensant en la sort que tenen aquells que persegueixen els seus somnis i els atrapen, com Paco. Millor homenatge, impossible.

  14/10/2017

Artículos relacionados