Todo lo que necesitas para ir al teatro

Paisajes para no colorear

A partir de 11,50€

Comprar Entradas
Paisajes para no colorear
Últimas funciones

A Paisajes para no colorear nuevo chicas chilenas suben al escenario para dar su visión del mundo y de la violencia con la que deben enfrentarse. Un espectáculo con música, coreografías, internet, videos en directo y mucho humor. Adolescentes ante la vida.

La Re-Sentida nace en 2008 de la mano del director Marco Layer y un grupo de jóvenes artistas de la escena chilena. Su trabajo busca una poética que lata con su generación: desvergonzada y desacralizadora de tabúes. Sus espectáculos han sido invitados, entre otros, en el Théâtre de la Ville de París, en la Schaubühne de Berlín, el Festival de Aviñón y el Festival d’Automne de París.

Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Josep Oliva Sasé
    12345

    Avui he anat al Lliure per veure aquesta proposta de teatre document que dins de la programació internacional ens porta la companyia xilena La Re-Sentida dirigida per Marco Layera. Nou noies d’entre 14 i 17 anys ens vénen a fer d’altaveu d’un llarg treball que es va fer al seu país recollint el testimoni de 100 adolescents que cansades de ser silenciades i trepitjades volen trencar el silenci perquè les seves denúncies vegin la llum. Encara que parlen del seu país, és clar que es pot extrapolar a qualsevol altre inclòs el nostre. Amb força i una enorme valentia van relatant sense embuts les històries d’abusos i violència física i verbal a què s’han vist sotmeses, violacions, bullying a l’escola, abusos sexuals per part del seu entorn familiar, avortament, orientació i llibertat sexual, suïcidi i ….. molts més. Dura no, duríssima i conforme va avançant et va sacsejant i augmentant el sentiment de ràbia, atenuat en alguns moments per cançons, música, ball i fins i tot tocs d’humor. La interpretació tractant-se de noies molt joves podria quedar en segon lloc i no és així perquè la feina que fan tant a nivell individual com grupal és creïble i extraordinari i elles s’emocionen però el públic us puc assegurar que també. Sens dubte és el millor espectacle de tots els que he vist últimament d’aquest gènere i crec que és un imprescindible que tots hauríem de veure ja que eradicar aquestes barbaritats és a les nostres mans i aquestes noies mereixen ser escoltades. Tota la platea de la Fabià Puigserver dempeus amb una llarguíssima i merescuda ovació. Fins al 17 d’aquest mes.

    09/11/2019
Artículos relacionados
Nou joves xilenes desembarquen al Teatre Lliure amb 'Paisajes para no colorear'

Nou joves xilenes desembarquen al Teatre Lliure amb 'Paisajes para no colorear'

29 Octubre 2019

L’espectacle Paisajes para no colorear desembarca al Teatre Lliure de Montjuïc del 31 d’octubre al 17 de novembre amb l’objectiu de visibilitzar i donar veu a les dones adolescents. En aquest cas, són nou joves xilenes les […]

Hay que ser usuario de Teatre Barcelona
¡Únete, es gratuito! Ya somos más de 80.000

¿Ya estás registrado?

He olvidado la contraseña

Crear usuario

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.