Si jo no hi fos

Si jo no hi fos

Si jo no hi fos (la festa seria més divertida) es el nuevo espectáculo de creación colectiva de la Cía. Espai en Construcció, bajo la dirección de Roger Ribó.

SINOPSIS

Imaginaos una fiesta. Vosotros la habéis organizado. Suena música. Hay gente bailando, riendo, bebiendo. El ambiente es alegre, distendido. Y en el rincón, apartada de todo, sola, hay aquella persona a quién todo el mundo ignora. La persona que todo lo observa. La que todo lo sabe. La persona solitaria del rincón. Bienvenidos.

Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Albert Navarro
  Albert Navarro

  No sé de ningú que no es pugui sentir commogut o, com a mínim, interpel·lat després d’haver vist «Si jo no hi fos». Toca unes fibres que ens afecten a tots. S’hi treballen les emocions més profundes i, en especial, la por d’una manera plàstica, molt visual. Roger Ribó modela uns personatges complexos, com si estigués fent orfebreria, treballant cada detall del sentiment humà. Es tracta de personatges de bon cor, però amb uns fantasmes interiors que de vegades els fan allunyar-se de la felicitat, sense entendre per què. També són producte d’orfebreria els elements escènics, la il·luminació, la música i el disseny de so. Del minimalisme en fan art, un cop més. Exactament igual i exactament diferent a «Et vindré a tapar», l’anterior producció que va deixar la companyia molt amunt. Està clar que si la companyia l’Espai en construcció no hi fos, la festa teatral de Barcelona seria més monocroma.

  30/10/2017
 • Mar

  Quin gran muntatge s’han marcat els d’Espai en Construcció a La Vilella ! Una obra que combina la senzillesa d’una història en el que tots/es us sentireu identificats/des i a la vegada deixa palesa la complexitat de la consciència i la ment humana. Excel·lent actuació, amb música en directe i una escenografia sublim. ANEU-HI!

  23/10/2017
 • Vanessa Gordillo

  Preciosa obra, amb els sentiments a flor de pell. No us la perdeu!!

  19/10/2017
 • Maica Ferrer

  Una joia delicada que atrapa la teva atenció des del minut zero. Recomanable 100%!!!

  19/10/2017
 • Juanjo Gutiérrez Guardiola

  Un cop més el caliu de La Vilella acull un espectacle de la companyia Espai en construcció que no deixa indiferent. No puc ni vull desvetllar gaire sobre l’argument però tenen la frescor del «Litus» de la Marta Buchaca i la maduresa dels films de Cesc Gay. Com feien Titzina Teatre, treuen suc dels pocs elements escenogràfics amb què compten, i Xavier Pàmies m’ha semblat un creuament entre Albert Triola i Miki Esparbé. Si la música tenia un paper destacat en la seva anterior producció, aquí té un paper fonamental, de manera que hi ha dos eixos de narració: l’escènica i la musical… tot un encert!! Per no parlar de l’esplèndida il·luminació que crea diferents atmosferes i la frase que tanca l’obra… No us la perdeu!!!

  16/10/2017
 • Maria del Mar Suárez

  Inevitable sentir-se identificat amb algun dels personatges en algun moment. Escenografia tan senzilla com eficaç, música en directe, diàlegs dinàmics i, a voltes, divertits, i una consciència poruga que tot ho envaeix… només si vols.
  Una obra excel·lent d’Espai en Construcció.

  12/10/2017
 • Sergi

  Una història d’amor amb una prota molt especial. Petita obra d’art plena de poesia, imaginació i detalls que m’han fet patir i riure, al voltant del món de les relacions. Molt recomanable!

  08/10/2017
 • Clara López

  La companyia Espai en Construcció ho ha tornat a fer! Un cop més m’han deixat sense paraules. No us la perdeu!

  08/10/2017