Todo lo que necesitas para ir al teatro

Moustache, The Rhythm Musical

Moustache, The Rhythm Musical

Espectacular, cómico, dinámico, emotivo… Moustache, The Rhythm Musical, es un nuevo espectáculo de gran formato creado y dirigido por Coco Comin.

SINOPSIS

Moustache, The Rhythm Musical narra una historia inédita, ambientada en el Londres de principios del siglo XX, que sintetiza en clave de humor los personajes, las costumbres, las tradiciones y los sentimientos de la sociedad británica de la época, invitando al espectador a viajar en el espacio y el tiempo por lugares conocidos y parajes exóticos, y disfrutar como público privilegiado de las historias que se representan sobre el escenario de un divertido y atrevido music hall, pero también tras él…

Con una puesta escena espectacular, un ritmo trepidante, una historia apasionante y mucho humor Moustache es el musical revelación de la temporada. Un espectáculo apto para todos los públicos, que cuenta con un elenco de 4 actores – cantantes, 6 músicos en directo y un cuerpo de baile compuesto por 11 bailarines de la Compañía de Claqué Coco Comin.

Un musical que te sorprenderá!

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Tony Canals Tomas

  Hola vaig anar a veure el musical amb la familia i no en va estrenyar gens la qualitat del espectacle. però aquesta vegada ens van superar, tant en posada en escena i la quantitat de creacions originals per cada cançó. Realment els actors i cantants donan tot per què sigui creible el que fan amb tota la il.lusió i entusias-me. La qual cosa fa que el espectador disfruti i gaudexi del espectacle. Sincerament aquest musical es digne de estar en la cartelera de Broadway per el seu alta qualitat en posada en escena. Mieru tan es el meu estusias-me que la setmana que be torno a veural amb un grups de amic. HO RECOMANO Felicita Coco i a tot el teu equip.

  13/01/2017
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Per mi, una decepció tremenda. I em sap greu, per l’esforç que ha de ser aixecar un projecte tan ambiciós (diuen que 0’5 MM€) i perquè hi anava amb tantes ganes! Si el teatre m’apassiona, el musical encara més i dins d’aquest, el claqué és el que més em fascina des de petit. Crec que no hi ha musical clàssic dels ’30 als ’50 que no hagi vist. Bé, doncs ni aquesta part vaig trobar que destaqués.

  Llegeixo que la creadora absoluta, Coco Comín, diu que no es un musical de claqué sinó amb claqué. Doncs tant de bo hagués estat al revés. Crec que ha optat per no explotar el talent que té a les mans amb en Lavi i la Bossy (Nit de musicals) perquè pensaria que si feia un espectacle de bon claqué hi aniríem 4…llàstima que amb aquest producte no crec que hi vagin gaire més.

  El positiu: uns músics multiinstrumentistes amb Xavi Mestres al capdavant potentíssims, un vestuari espectacular, bones i complementàries veus d’Albert Martínez, Ernest Fuster i Joaquín Catalán, i uns bons ballarins, que segur tenen més a oferir dels què se’ls deixa.

  El dolent és tota la resta: un guió infumable i que no s’aguanta (el pallasso que vol ser actor seriós), la fallida conjunció d’humor simple amb drama intens, acudits avorrits i moments de vergonya aliena i humor de T5 (un escocès parlant amb accent manyo per acabar ensenyant el cul sota la faldilla). Les coreografies, tret de la de les cordes i la stompiana de les gerres, no són espectaculars sinó vistoses i repetitives. Per rematar-ho, les interpretacions dels protagonistes les vaig trobar, bé, discretes, com a mínim. El protagonista quan vol fer gràcia, cansa i irrita (problema de fer servir el mateix registre que el de babau accelerat a Grease) i quan es posa dramàtic, quasi desitjes que li vagin malament les coses, de tan exagerat. I ella, doncs balla bé, però interpretativament, no destaca.

  Per desgràcia, la meva valoració general és molt negativa. Potser per les expectatives i perquè intueixo que hagués pogut ser quelcom meravellós, amb aquest equip i com estimen el claqué. I el pitjor, és desaprofitar una oportinitat única per a reivindicar i apossentar espectacles amb claqué. Clar que què es pot esperar d’una obra que passa a Anglaterra i fins i tot està mal escrit el nom d’una ciutat anglesa.

  25/12/2016
 • Paula Alvarez Serrat

  Una función espectacular!!!!! Incluye todos los ingredientes para que sea un musical inolvidable y divertido❤❤
  Las coreografías eren estupendas igual que las canciones y la música en directo .
  No os la perdáis, vale muchísimo la pena ❤❤

  18/12/2016
 • Blanca Serrat

  Sorprenent!!! Un espectacle increible, d’una qualitat impresionant, amb una posta en escena insuperable, música en directe d’alt nivell…. no es pot demanar més a un espectacle!!! Ple de registres, de missatges, fascinant!!!! Gracies per fer-me disfrutar tantíssim de la vostra funció.

  18/12/2016
 • Jesus Chico

  Vaig anara aveure l’espectacle ahir a la nit I em va sorprendre gratament. La obra enllaça molt be entre ball I ball, les cancons es fan molt agradables i les coreografies son molt enginyoses. El treball de tots els actors es magnific. Es una obra amb punts comics i punts tristos que combinen molt be en el total del musical. Molt recomanable. Repetire segur

  15/12/2016
 • Sara Martín Alegre

  A Moustache li sobren com a mínim 30 minuts (dura 3 hores amb el descans), definir molt millor quina història vol narrar, les repeticions i els números de vergonya (Flor d’Escòcia). El tó és tot plegat força irregular i es surt amb la impressió que es malbaraten les bones veus i el talent dels ballarins. Caldria, doncs, haver polit tot el conjunt abans de posar-lo en marxa amb una idea més clara d’on es volia anar. Entretingut sí que ho és, sempre que l’espectador es deixi portar sense massa sentit crític.

  13/12/2016
 • Jordi Casas Duocastella

  No sóc un entusiasta del claqué però la veritat és que aquest espectacle és molt més que això i em va tenir entretingut durant les 2 hores i tres quarts que dura.
  En aquesta funció prèvia a l’estrena oficial va haver-hi algun problema menor com un incident amb el vestuari de l’actriu de cames espectaculars, però el número va continuar amb gran professionalitat.
  També cal destacar el treball dels cantants, i en especial el protagonista Max (em vaig quedar sense el programa de l’espectacle i no recordo el nom dels actors).
  En conjunt, un espectacle molt recomanable que es converteix en un bonic homenatge als comediants. Gràcies TeatreBarcelona!

  09/12/2016
 • Marga Vidal Duran
  Marga Vidal Duran

  M’encantaria anar-hi! ballen claqué

  05/12/2016
 • Concepción García Dabrio

  En la meva opinió , és la disciplina del tap-dance (claqué). Espero tenir molta sort!!

  02/12/2016
Artículos relacionados
Coco Comin: " Llega un momento en la vida que ya tienes ganas de hacer lo que más te apetece, y eso es 'Moustache'"

Coco Comin: " Llega un momento en la vida que ya tienes ganas de hacer lo que más te apetece, y eso es 'Moustache'"

24 enero 2017

Coco Comin es todo un referente de la comedia musical de nuestro país. A los 19 años ya creó la escuela que lleva su nombre, donde se forman cada año […]

Propuestas para pasar fin de año en el teatro

Propuestas para pasar fin de año en el teatro

13 diciembre 2016

He aquí una selección de los espectáculos con función especial de fin de año para entrar en el 2017 brindando el teatro: UN GRAN SHOW MÁGICO: Si alguien sabe de qué […]

'Moustache', la ilusión de llevar el claqué a lo más alto de la comedia musical

'Moustache', la ilusión de llevar el claqué a lo más alto de la comedia musical

9 diciembre 2016

Tras más de 25 años dirigiendo, produciendo y coreografiando de un total de 28 musicales, entre los que destacan los aclamados Chicago, Fama o Grease; Coco Comín se atreve, por […]