Todo lo que necesitas para ir al teatro

La mare

La mare

Emma Vilarasau protagoniza ‘La mare’, un relato sobre el amor maternal, en La Villarroel

Se puede querer demasiado un hijo, hasta el punto de perder las ganas de vivir en el momento en que se va de casa para vivir su vida? La mare es una obra directa que habla de la dificultad y el dolor que siente una mujer al perder su rol de madre a lo largo de los años. Emma Vilarasau es Anne, una madre entregada que lo pierde todo menos la capacidad de sufrir y soñar.

El texto lo firma Florian Zeller, considerado el mejor dramaturgo francés contemporáneo, y la dirección va a cargo de Andrés Lima, uno de los directores europeos más cotizados. Genio de la escena, fue uno de los artífices de la desaparecida compañía Animalario, o de Las Brujas de Salem que pudiste ver al Grec 2016, Festival de Barcelona.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • És un tipus d’obra teatral on no hi ha una seqüència lògica d’escenes. Cadascuna aporta un nou punt de vista que et canvia la trama del que acabes de veure. Si t’agraden les obres que et fan pensar i replantejar-te el que veus, aquesta és ideal.

  Posar a l’escenari a Emma Vilarasau en el paper de la Mare ja és assegurar-se el tret. Molt espectacular i encertada. I complementant-la, sense restar-los importància, tenim la resta de la família amb Pep Pla, Òscar Castellví i Ester Cort. Una interpretació molt ben unida. On els punts de vista lluiten entre si durant totes les escenes.

  El teatre La Villarroel ambientat com una casa amb dos grans finestrals és ideal per aquesta obra. La il·luminació i so van estar molt ben units que van complementar perfectament al desenvolupament de l’obra.

  Si t’agraden les obres amb «flashbacks», és recomanable.
  Si encara no s’han esgotat les entrades, aneu-hi que disfrutareu.

  14/04/2017
 • cesar s

  Densa y reiterativa,si alguien la recomienda es pq no lo quiere mucho.Flojo texto,insipido,entrando en bucle y durmiendo al personal.

  07/04/2017
 • Brillant Emma Vilarasau. Mai abans una escenari havia merescut fer la competència a les pantalles en efectes d’immersió psicològica; gràcies a l’aposta d’una posada en escena cuidadíssima i més arriscada l’espectador és substancialment el cervell de la protagonista. Tot això sense les armes de la pantalla ni el poder de l’estira i arronsa de plans, del joc (més fàcil) de temps.

  05/04/2017
 • ignasi tomás lopez-doriga

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2017/03/08/la-mare-estudio-de-una-obsesion/

  08/03/2017
 • Malauradament és d’aquells obres que no pots recomanar a ningú. El text complicat i en alguns moments reiteratius i confús.
  En general bons interpretacions però el conjunt fluix, en definitiva una direcció poc encertada.

  10/02/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Emma Vilarasau está espléndida interpretando a una madre obsesionada con su hijo! Una madre que no soporta la ausencia de su hijo que ha volado del nido familiar para vivir su vida!
  Brava!!
  Otra cosa es el texto y la historia como nos la cuentan. Me ha parecido mega confusa y no me ha acabado de quedar claro!
  Salgo del teatro con demasiados interrogantes sin resolver

  01/02/2017
 • Avui a La Villarroel he estat veient aquesta obra escrita pel francès Florian Zeller i dirigida per Andrès Lima. A mi el text no m’ha arribat i és perquè crec que exagera i treu de context el tema que no és altre que el síndrome del niu buit, molt novel·lesc per tocar la fibra de l’espectador, però que amb mi no ho ha aconseguit ni emocionat. L’escenografia m’ha resultat extremadament pobre i desangelada. Pel que fa a la interpretació, tot el pes de l’obra recau en Emma Vilarasau que un cop més, està extraordinària. Pep Pla (a qui des que estava de director de TNT no veia) i Òscar Castellví, més que correctes i Ester Cort poc puc valorar perquè no està mes de 10 minuts en escena. En aquest cas no puc dir que no la recomano perquè el del text segurament a molts us agradarà però és que a més només per veure a Vilarasau val la pena anar-hi.

  01/02/2017
Artículos relacionados
Andrés Lima: 'Si se considerara el teatro como un bien público, podríamos estar al nivel de Canadá o Berlín'

Andrés Lima: 'Si se considerara el teatro como un bien público, podríamos estar al nivel de Canadá o Berlín'

2 febrero 2017

Tras dirigir el espectáculo inaugural del Grec de la pasada temporada, Les bruixes de Salem, Andrés Lima (Madrid, 1961) vuelve a Barcelona por encargo de Focus y La Villarroel para […]

Focus celebra 30 anys amb 50 espectacles i la reivindicació d’una cultura ‘que s’allunyi de Google i la banalitat’

Focus celebra 30 anys amb 50 espectacles i la reivindicació d’una cultura ‘que s’allunyi de Google i la banalitat’

5 septiembre 2016

Clara Segura, Emma Vilarasau, Julio Manrique, Carmen Machi i Mario Gas són alguns dels noms destacats d’una temporada on el Grup Focus, que gestiona el Teatre Romea, La Villarroel, el […]