Todo lo que necesitas para ir al teatro

I Capuleti e i Montecchi

I Capuleti e i Montecchi

Romeo y Julieta: romanticismo eterno

Historia de amor entre Romeo, líder de los Montesco y Julieta, hija del líder de los Capuletos, facciones enfrentadas en la Verona del siglo XIII. En un mundo de intrigas, luchas y rivalidades, Julieta simula su muerte para escapar con su amado, pero Romeo, desconocedor del hecho, se suicida. Cuando ella despierta, acaba muriendo con él.

  • La aclamada Joyce Didonato y el debut de Ekaterina Siurina interpretando a Romeo y Julieta y el retorno de las exitosas Patrizia Ciofi y Silvia Tro Santafé.
  • La producción, con vestuario del diseñador francés Christian Lacroix, busca «revelar el interior oculto y frágil de los personajes» (Boussard)
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Josep Oliva Sasé

    Avui he gaudit d’aquesta òpera de Vicenzo Bellini que per cert és la primera vegada que la veig però és que fa 31 anys que no es representava al Liceu. Una partitura plena d’encant i amb unes melodies d’una bellesa musical captivadora, que res han d’envejar a altres obres de Bellini més conegudes. El pes de tota l’obra recau basicamente en els personatges de Romeo i Giulietta amb la peculiaritat que el paper de Romeo està interpretat per una dona, en aquest cas han estat la soprano Patrizia Ciofi (Giulietta) i la mezzo Joyce DiDonato (Romeo). Les dues m’han agradat moltíssim però especialment quan interpreten duettos amb unes veus que es complementen a la perfecció, Els altres tres solistes Marco Spotti, Antonio Siragusa i Simón Orfila han complert correctament encara que destacaria a l’últim en el paper de Lorenzo. Molt bé Riccardo Frizza al capdavant de l’orquestra que ha estat vibrant destacant un fantàstic sol de trompa. Així mateix el cor des que ho dirigeix Conxita García crec que ha fet una gran millora.. L’escenografia i posada en escena m’ha semblat magnífica i el vestuari molt encertat i amb una explosió de colorit espectacular.

    24/05/2016