Todo lo que necesitas para ir al teatro

Gabriel Córdoba: Superstar

Gabriel Córdoba: Superstar

Superstar es el nuevo monólogo del cómico y actor Gabriel Córdoba. Es la historia de un joven de pueblo (no importa qué pueblo) que decide dar el salto a la gran ciudad (no importa qué ciudad), para convertirse en una gran estrella. En ese viaje Gabriel descubrir que hay algo que nunca podr ser: una gran actriz. El actor y monologuista de Comedy Central, Gabriel Córdoba, después de más de 14 años girando por España sus textos, por fin presenta en Barcelona un espectáculo de Stand Up único y genuino, con grandes momentos de sus mejores textos, nuevo material… ¡y algunas canciones! Un viaje divertido, descarado y fresco donde veremos al cómico creciendo con nosotros construyendo su viaje imaginario sobre referentes como Hedwig, Madonna, Bowie y otros tantos. La forma más divertida de viajar en el tiempo y de ver cómo un sueño se hace realidad… o no.

Fotos

Gabriel Córdoba: SuperstarGabriel Córdoba: SuperstarGabriel Córdoba: Superstar

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • 12345

    JOSEP OLIVA SASÉ

    Des que últimament han proliferat els monologuistes i molts d’ells de dubtosa qualitat, havia deixat d’anar a veure aquest tipus d’espectacles. Però en llegir en diversos mitjans i en especial Teatre Barcelona totes les opinions positives i molt ben valorades, ahir a la nit vaig decidir anar al Teatre del Raval a veure a Gabriel Cordoba, i afegeixo ara també la meva perquè em va semblar magnífic. Fuig de l’acudit fàcil, de ficar-se amb polítics i de les armes que tots utilitzen i centra el seu espectacle en fer un repàs des de la seva infantesa a l’actualitat fent paròdia de si mateix i un rebuig a la intolerància i l’homofòbia. Com ja va sent habitual últimament, utilitza un suport audiovisual, un d’ells molt aconseguit amb imatges trucades mentre ell interpreta Mujer contra mujer de Mecano, ret homenatge a David Bowie cantat Space Oddity, així com la d’altres cantants. Àgil, provocatiu, però sobretot amb un do increïble per connectar amb el públic. Llàstima que l’espectacle se’t fa curt i voldries més i l’únic però, és que considero excessiu la infinitat de vegades que ens recorda la seva orientació sexual, però vaja és la meva percepció que no resta qualitat a l’espectacle. Es pot veure fins a final de mes si no pròrroga, però només la nit dels dissabtes. Si aneu no us en penedireu.

    11/06/2017

Artículos relacionados

AUTOENTREVISTA | Gabriel Cordoba Superestar: «Tot pel sexe»

AUTOENTREVISTA | Gabriel Cordoba Superestar: «Tot pel sexe»

27 març 2017

Gabriel Cordoba començar la seva carrera teatral el 1994 amb un muntatge d’Èdip Rei de Sòfocles, i des de llavors no ha parat. Compta amb més de 30 muntatges a l’esquena com Jesucristo Superstar, Ni contigo ni sintigo, Oz, un musical mágico o Desconcierto de monólogos. A més és professor de stand-up comedy i ha publicat llibres com ‘El arte de los monólogos cómicos’. Ara estrena Superstar al Teatre del Raval i ha accedit a fer-se una autoentrevista que no té pèrdua.

Leer más... e