Els nens desagraïts

Els nens desagraïts

La compañía Arcàdia cierra, con Els nens desagraïts, cierra su trilogía sobre la familia, iniciada con  La terra oblidada y continuada con La pols, tres textos de  Llàtzer Garcia que hablan de nuestras raíces o la imposibilidad de cortar con ellas, por mucho que nos esforcemos.

SINOPSIS

En Sant Gregori, un pueblo de Girona, se reunía en los años ochenta una comunidad de familias -liderada por la “Madre”, autoproclamada “Mensajera de Dios”- que decidieron abandonar los círculos de amistades para hermanarse en una rígida comunidad católica. Renunciaban al mundo ya sus placeres para vivir en la más estricta pobreza y encontrarse en la naturaleza con Dios. En esta comunidad nacieron niños que, llegado el momento, salieron para encontrarse con el mundo más allá de su bosque, aislado de todo.

Vídeo
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Nil Martín
  Nil Martín

  Textàs de Llàtzer Garcia, i magistralment interpretada!

  30/11/2017
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Admeto la meva fascinació per les sectes carismàtiques, com la d’aquests NENS DESAGRAÏTS. Una comunitat tancada als afores de Girona, ja fa uns anys. Una líder que entra en èxtasi i governa la comunitat, pràcticament aïllats del món exterior, esperant l’apocalipsi on ells se salvaran. Cal renunciar, però, al contacte amb el món exterior, el dels pecadors. I si aquests són els nostres pares, marits, amics…doncs també.

  El millor és que no cau en maniqueismes simplistes contra les idees de la comunitat ni en personatges exagerats. La “Mare” – magnífica Teresa Vallicrosa- té un fanatisme calmat, fruti del seu convenciment absolut en el que predica. Els fills–nets desagraïts (Muguet Franc, debilitat, Ramon Pujol i Guillem Motos) trencaran amb la comunitat i es retroben anys després a un funeral tan rellevant com simbòlic. Figura que ells han guanyat…però segur que no han perdut res pel camí de la descreença? El preu que han pagat, valia l a pena? Com un imant, han de tornar al lloc on vivien i fer un exercici final per alliberar-se, si és possible, dels traumes marcats a la infància.
  A mi m’hagués agradat que el final fos un parell de minuts abans de com acaba; mania meva de les històries circulars.

  26/11/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Nueva dramaturgia catalana de la mano de Llàtzer Garcia.
  La cosa va de fanatismos religiosos. De gente que se deja embaucar en falsos mesias y dejan de lado a sus familias y amigas para introducirse en comunidades religiosas sectarias.
  En esas comunidades nacen niños. Y en esta obra vamos a descubrir la vida de 3 de ellos. Como lo vivieron, como afectará en sus vidas futuras.
  Que me ha encantado vamos!!
  Va a pasar mucho tiempo hasta que pueda olvidarme de La líder espiritual de la secta interpretada maravillosamente bien por Teresa Valliriosa.
  Y esa iluminación tan acertada de naranjas. Muy chulo!
  No os perdáis la obra! Merece mucho la pena!!

  25/11/2017
 • Hèctor Fibla Ferrà

  Una obra sobre la fe i el que la rodeja.

  20/11/2017
 • Ana ISABEL CARRASCO MATEOS
  Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Me ha encantado!Los actores sensacionales!La recomiendo!

  16/11/2017
Artículos relacionados
Llàtzer Garcia: “Els nens desagraïts parla de la necessitat de les persones de creure en alguna cosa”

Llàtzer Garcia: “Els nens desagraïts parla de la necessitat de les persones de creure en alguna cosa”

4 diciembre 2017

Després de La terra oblidada i La pols, arriba la tercera part de la trilogia de la família escrita i dirigida per Llàtzer Garcia. En aquesta ocasió, Els nens desagraïts […]