Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 14,00€

Comprar Entradas

Masticar hielo

Masticar hielo

La compañía El Eje presenta Masticar hielo, una versión muy cañera de ¿Quién teme a Virginia Woolf? de Edward Albee.

Sinopsis

Martha y George invitan a Nuna y Nick a tomar, supuestamente, una copa después de la fiesta que ha organizado el padre de la Martha. Nuna y Nick presencian la dinámica macabra de la pareja anfitriona: violencia, sexo, maltrato … Lo que debía ser una copa de compromiso, se convierte en una pesadilla donde la pareja invitada se transforma y entra en la espiral atroz de los anfitriones. Confesiones y secretos nunca dichos ponen en el punto de mira el concepto del amor.

Ficción y realidad se confunden. Quién dice la verdad? Cuando la mentira se convierte en un juego, el juego se transforma en un dogma.

Masticar hielo es un susto al amor romántico. Es una comedia ácida que corroe por dentro a cualquiera, es literalmente una locura.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

Masticar hieloMasticar hieloMasticar hieloMasticar hielo

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Al Tantarantana he estat veient aquesta versió segons consta al programa canyera i jo afegiria lliure però molt lliure que ha fet Marc Ribera de l’obra d’Edward Albee, Qui té por de Virginia Woolf. Ens situa a casa d’una parella Martha ( Mar Pawlowsky) i George ( Eric Balbàs), ella filla d’un adinerat galerista d’art que després d’una presentació de pintures, decideixen convidar una pintora Nuna (Maria Hernandez) i a la seva parella Nick ( Jordi Samper) a prendre unes copes a casa seva. La parella amfitriona encara que en el fons es volen, la seva relació a causa de l’addicció a l’alcohol és corrosiva i destructiva i acaben arrossegant als convidats a entrar al seu mateix joc, el que els condueix a anar-se’n veient destrossats per l’actitud dels seus amfitrions. L’obra va donant constants girs que en segons passen del riure al drama fins arribar al sorprenent final, que lògicament no desvetllaré. Intensa, dura molt dura amb uns diàlegs i escenes que si no traspassen la línia vermella, els falta molt poc i que de ben segur incomodarà a més d’un espectador i la polèmica està assegurada. Una escenografia molt aconseguida acompanyada d’una perfecta il·luminació i una interpretació extraordinària dels quatre actors de la companyia El Eje que es deixen la pell . A mi m’ha agradat i molt i és d’aquelles obres que surts del teatre una mica tocat i amb ganes de tenir algú al costat per debatre, i encara que per suposat la recomanaria, és possible que algú es recordi de tu.

  24/05/2018

 • Miguel

  Sencillamente brutal !
  No Es una obra de teatro, es un puñetazo en la boca del estomago !
  IMPRESCINDIBLE

  23/05/2018

 • 12345

  Gemma Grau

  Brutal, és molt canyera, els protagonistes de la història, un 10. M’ha encantant!

  14/05/2018

 • 12345

  Núria

  Una obra que va contínuament de l’humor al drama, amb quatre protagonistes que fan un paper extraordinari.

  14/05/2018

Artículos relacionados