Caiguts del cel

Caiguts del cel

Caiguts del cel es una comedia que hace llorar de risa y, al mismo tiempo, es una metáfora punzante del sistema capitalista y un retrato ácido y divertidísimo de uno de los vicios que nunca parece pasar de moda: la codicia.

SINOPSIS

La vida tranquila y feliz de una pareja pequeñoburguesa de mediana edad se ve trastornada bruscamente cuando, un buen día, sin motivo ni explicación aparente, comienzan a aparecer dinero dentro del comedor de su casa. La situación se lía cuando se ven implicados la mujer de la limpieza de la pareja, que es extranjera,  y un peculiar vecino muy inquietante. Y todo, para llegar a un final absolutamente inesperado que ningún espectador no debería revelar.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • enric molina

  Un 4 per la bona estona que vaig passar. Tots els actors em varen agradar molt… inclús la Vilarasau tant criticada.
  Jo al que vaig veure es un públic entregat, que va riure molt i va aplaudir amb ganes… i això es el que entre altres coses es el TEATRE amb majúscules.
  Hi ha teatre per tothom i per tots els tipus de públics. A vegades cansen les opinions de gent que no sap gaudir d’una estona de teatre ben fet i amb uns actors de primera.

  21/09/2015
 • Josep OS

  Ahir vaig anar a l’estrena d’aquesta obra i d’alguna forma de la temporada. L’argument un tant surrealista tracta de l’afany pels diners i la relació de parella. Tot i que té alguns moments divertits, no em va acabar de fer el pes. El final que lògicament no desvetllaré, no em va agradar gens. Tractant-se d’aquest tipus de comèdia, considero que S. Belbel s’ha equivocat en posar a I. Vilarasau, una de les actrius que més admiro, un paper que no va amb ella i a la qual vaig notar descol·locada. Magnífic en canvi J. Bosch i molt bé en el seu personatge A. Barrachina. Bona escenografia d’acord amb l’obra i il·luminació.

  05/09/2015
Artículos relacionados
Sergi Belbel disecciona la cobdícia a la tragicomèdia ‘Caiguts del cel’

Sergi Belbel disecciona la cobdícia a la tragicomèdia ‘Caiguts del cel’

28 agosto 2015

El Teatre Condal obre la temporada amb Caiguts el cel, un retrat àcid del món de la parella i una metàfora punyent del sistema capitalista interpretada per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez i Anna Barrachina, sota la direcció de Sergi […]