Todo lo que necesitas para ir al teatro

Alpenstock

Alpenstock

Alpenstock es una comedia loca y absurda, con ingredientes tan dispares como un pantalón de piel de camello, la acidez de las mucosas o una sartén llena de champiñones. Una obra que arrastra in crescendo al espectador hacia un espiral de humor negro. Una pieza incorrecta; una retrato crudo de nuestro bienestar occidental que se revela como una bofetada al espectador.

Fotos + fotos

AlpenstockAlpenstockAlpenstockAlpenstockAlpenstock

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Jordi

  Alpenstock… No ens enganyem, el text és bo i té un munt de revisions a diferents punts. Engresca que una companyia com Obskené la faci arribar a casa nostra! Tot i així, la companyia es queda una mica enrere. Encara res a pogut superar aquell Fuenteovejuna que encara roda de tant en tant. L’escenografia i el vestuari és francament horrorós, tot i entendre’n la intenció… La meva puntuació 6/10

  13/12/2017

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui al Tantarantana he vist aquesta obra de Rémi de Vos que inaugura El Cicló d’aquesta temporada i que ens la porta la companyia Obskené dirigida per Ricard Soler. Es tracta d’una obra esbojarrada i absurda amb un ritme trepidant que conforme va avançant sempre de forma delirant, et porta a una espiral d’humor negre. Segons el programa de mà és un retrat cru del nostre benestar occidental, fet que jo no he sabut veure, però m’he deixat portar per la absurditat he rigut i he gaudit de moments divertidíssims. Una escenografia extravagant i un vestuari estrafolari que conjuga perfectament amb l’obra. Pel que fa a la interpretació amb una rellevant càrrega gestual, Lara Salvador, Armand Villén i Enric Cambray fan un treball extraordinàri. Una obra per desconnectar i passar una bona estona que jo almenys agraeixo. Fins al 7 de gener.

  11/12/2017