Todo lo que necesitas para ir al teatro

Ah! (Judit)

Ah! (Judit)

Ah! es una obra de creación colectiva: Lo ha escrito una mujer violada, alguien que perdió un ojo por una pelota de goma, el sirio y el afgano que no duermen en Europa, un trabajador precario, Jara, Mandela y Puig Antich. Lo ha escrito la embarazada que no encuentra trabajo, el niño que ha muerto en la Franja de Gaza, el anarquista estigmatizado por los medios, el argelino que han cerrado dentro de un CIE, la familia que no llega a final de mes. Lo han escrito, también, Wilde y Lorca, Frida Kahlo, Edith Piaf y Janis Joplin. Las víctimas de pobreza energética, las trabajadoras de una maquiladora, la anoréxica y la bulímica, la que ya no tiene clítoris, los mártires del 1 de mayo.

Nosotros, simplemente, hemos puesto voz a su grito. Al de Judit y al de todas. Al de todas las putas que han sido lapidadas.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui a l’Atrium he estat veient aquesta obra per la companyia El Martell que ha escrit i dirigeix Laia Alsina. Es tracta d’una obra denúncia sobre fets que tenim presents per desgràcia en el nostre dia a dia, diverses situacions inconnexes on veiem reflectit la vexació que pateixen especialment les dones en una comissaria, la precarietat laboral que ha portat ala pobresa a persones que tenien una situació estable, la repressió a les manifestacions del primer de maig, les condicions infrahumanes dels CIE, la tortura a un etarra o l’assassinat de Puig Antich entre d’altres. Tot això explicat amb una duresa i càrrega bestial tant verbal com gestual que en diverses ocasions et trasbalsa i que m’ha recordat en alguns moments el documental Ciutat morta i Barcelona contra la paret. Una posada en escena i escenografia molt austera però molt efectiva amb un gran plàstic que ja et dóna sensació d’ofec. Una interpretació sublim de Josep Sobrevals, Martì Salvat i Cristina Arenas, i que us asseguro que s´hi deixen la pell. Seixanta minuts amb el cor en un puny que sens dubte recomano i que us asseguro no us deixarà indiferents.

  06/04/2017

 • felicitat garcia villa

  la directora es Laia Alsina si pot se el dia 7
  divendres 2 invitacions moltas gracias
  espero teni una muca de sort

  03/04/2017

Artículos relacionados