17 Simpàtiques maneres d'acabar amb el Capitalisme

17 Simpàtiques maneres d'acabar amb el Capitalisme

¿Ataques de pánico en el transporte público? ¿Pensamientos recurrentes sobre la propia muerte? ¿Llantos incontrolables en el baño en horas de trabajo ? ¿Repentino interés por la alimentación biológica y las terapias naturales? Hoy aprenderemos diecisiete maneras de acabar con el capitalismo: fáciles, divertidas y algunas incluso relativamente viables para poner en práctica durante el próximo Congreso del Fondo Monetario Internacional.

17 Simpátiques maneres d’acabar amb el Capitalisme forma parte de El Cicló, Ciclo de Compañías Independientes de Barcelona.

Vídeo
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • ignasi tomás lopez-doriga
  ignasi tomás lopez-doriga

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/05/19/17-simpatiques-maneres-dacabar-amb-el-capitalisme-subvertir-el-discurso/

  19/05/2016
 • Jordi Cortinas Fdez

  Vaig riure. Vaig riure MOLT!. MOLTISSIM! Com feia temps que no ho feia. Em sembla difícil molt difícil el que fa. Construir una història a partir dels detalls de personatges i acabar enfosant el capitalisme és molt difícil. I ho fan. I ho fan MOLT bé! MOLT!
  Les actrius excel·lents i alguna escena és ESPECTACULAR, com l’entrevista de feina o la promoció de l’empleada de banca que diu que no vol continuar i acaba de màxima responsable!
  BRUTAL!
  MOLT RECOMANABLE!
  MOLTÍSSIM!
  No us la perdeu!

  17/05/2016
 • Josep Aguilera

  No vam dubtar, hi vam anar i va ser un encert. El títol simpàtic ja incitava a ser un espectacle satíric però el resultat és una obra bastant interessant. Les quatre actrius (Rocío Manzano, Laura Vila Kremer, Sara Sansuan i Anna Tamayo) interpreten quatre fils argumentals sobre com les persones intenten viure dins d’un món capitalista però tot des d’un punt de vista interior mostrant la cara simpàtica i endimoniada de cada personatge. No és gens una obra previsible i et sorprèn en molts moments. A part d’una bona unió amb elements audiovisuals que, en la meva opinió, han estat encertats.

  El Teatre Tarantana, al ser petit, t’apropa molt a l’escenari i no et perds detall del fil argumental. L’acústica del teatre és ideal per aquest tipus d’obres; i l’escenografia juntament amb la il·luminació ha permès que l’espectador es pugui imaginar cada situació i posar-se en la pell de cada personatge en cada moment.

  Si unim tot això, el resultat és obra més que recomanable per poder gaudir d’un dia de teatre rient-te del capitalisme. Un punt més si comptem el fet que al final de l’espectacle les actrius xerren amb el públic.

  14/05/2016
 • Gina Turner

  No sé si podrem acabar amb el capitalisme però val la pena anar al teatre a passar-s’ho bé per oblidar-se’n una mica! Grans actrius i moltes risses! Us ho recomano molt!

  05/05/2016
 • Víctor Ramírez Tur

  És la tercera obra que veig de la Cia Casa Real -si comptem la magnífica «Interior con goteras»- i, de nou, he tornat a gaudir amb el que és un dels segells d’aquesta companyia que ja s’ha guanyat fer una passa més enllà dels circuits més independents: la capacitat per contagiar el desig de trastocar la realitat, mitjançant mètodes extravagants, simpàtics i tendres. En aquest cas, gràcies a la intensa interpretació de les quatre genets de l’apocalipsi, un empatitza amb unes vides que, malauradament, ens recorden algunes misèries pròpies -«consultar símptomes d’angoixa a google…»-. Tanmateix, pel nostre plaer, aquesta realitat es veu alterada des del començament de l’obra fins arribar a un clímax «exta sí exta no exta me gusta me la como yo» que ens anima a incorporar i a inventar per a les nostres rutines, algunes maneres simpàtiques d’acabar amb el capitalisme.

  05/05/2016
 • Josep OS

  Ahir al Teatre de Ponent vaig veure aquesta obra a càrrec de la jove Companyia Casa Real que aquesta setmana han estat en residència aquí i que ahir i avui representen, abans d’estrenar el dia 27 al Tantarantana dins d´El Cicló. Escrita i dirigida per Salvador S. Sànchez i Raquel Loscos ens explica de forma eixelebrada, divertida, amb un llenguatge fresc i sobretot molt enginyós diverses propostes que unides poden portar a la caiguda de bancs, multinacionals i grans potències polítiques. Amb una senzilla escenografia, una bona il·luminació i un suport audivisual on van sortint famosos personatges, aconsegueixen un magnífic resultat. Fantàstica la interpretació de les quatre actrius, Rocío Manzano, Laura Vila Cremer, Sara Sansuan i Anna Tamayo Escalera. Us ho recomano si voleu passar una bona estona. Ja sabeu, a partir del 27 al Tantarantana.

  24/04/2016
Artículos relacionados
La Casa Real proposa 17 maneres simpàtiques i sense cap risc per acabar amb el capitalisme

La Casa Real proposa 17 maneres simpàtiques i sense cap risc per acabar amb el capitalisme

27 abril 2016

La nova producció d’El Cicló del Tantarantana bufa aires de comèdia crítica i àcida. La companyia Casa Real fa gala del seu ‘gamberrisme seriós’ a 17 maneres per acabar amb […]