Todo lo que necesitas para ir al teatro

Valentí Oviedo, nou director general del Gran Teatre del Liceu

22 marzo 2018
n

Valentí Oviedo (Manresa, 1977) ha estat nomenat nou director general del Gran Teatre del Liceu, segons ha confirmat la institució a través d’un comunicat. Així, Oviedo ocupa la vacant que va deixar Roger Guasch, que marxa al RCD Espanyol. El nou càrrec ha estat seleccionat d’entre els 42 candidats que es van presentar a un concurs públic de mèrits, una tria liderada pel president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany, amb la col•laboració d’una empresa de selecció. Oviedo s’incorporarà al Liceu a finals de maig.

El Patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu ha nomenat Valentí Oviedo com a nou director general de la Institució. També el Consorci del Gran Teatre del Liceu ha designat Valentí Oviedo com a nou director general.

Llicenciat en Administració d’Empreses, MBA per l’IE i PDD per IESE, Oviedo compta amb una notable experiència en la gestió d’equipaments culturals. Actualment és el gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona, càrrec que ostenta des del juliol del 2016. Anteriorment ha estat gerent del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra (OBC) entre el 2013 i 2016.

Va iniciar la seva carrera professional en el sector privat financer, però gràcies al seu vincle amb la cultura i les arts va passar a dirigir entre 2008 i 2013 l’empresa municipal Manresana d’Equipaments Escènics encarregada de la gestió del Teatre Kursaal i el Teatre Conservatori de Manresa. Ha col·laborat com a docent en matèria de finances i màrqueting al Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), i ha estat membre de la junta de l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya i de l’Associació Cultural El Galliner.

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario