Todo lo que necesitas para ir al teatro

Gènere, sexualitats dissidents i transformacions vitals a La Gleva Teatre

10 diciembre 2020

Tránsitos és una proposta creada per la dramaturga uruguaiana Mariana Percovich i pel director català David Teixidó que es podrà veure fins al 27 de desembre a La Gleva Teatre.

L’espectacle ens parla sobre gènere i sexualitats dissidents, però també sobre molts trànsits als quals ens hem d’enfrontar durant la vida i que van de l’amor a la malaltia, passant per la mateixa vellesa. Dues dones trans, una persona no binària, un jove queer i una vella drag queen protagonitzen aquesta proposta que ens parla de cinc trànsits de genère però també de cinc trànsits vitals. «Volem fugir de la dinàmica que sembla que només es parla dels trans públicament per saciar saciar la curiositat cis, o per les seves exhibicions que fan les vivències més espectaculars«, comenta Teixidor, i afegeix: «Intentem lluitar contra un nou relat trans que s’està instal·lant i que a la vegada invisibilitza altres vivències trans«.

«Els cinc transits tractats no han estat escollits a l’atzar. Ens vam posar al servei de les lluites i vam buscar aquelles menys visualitzades en el context LGBTIQ+«, comenta Teixidor. L’espectacle s’aproxima a l’envelliment de les persones del col·lectius però també dels trànsits migratoris i l’atenció sanitària que reben.

Tránsitos, en paraules del seu director, és un «homenatge» al concepte de ‘família’ per part d’aquestes «persones expulsades» i no acceptades en el seu nucli, persones que han necessitat refer el seu teixit familiar. L’espectacle compta amb la participació de la primera drag queen catalana, Sergio Satanassa; l’actor i actriu dissident de gènere David Priego «Vidda»; l’activista trans catalana, Nicole Avventurato, coneguda també és amb el nom d’Elektra Insogna.; l’oradora Delfina Martínez; o l’actor Agustín Daulte.

Més informació i entrades:

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario