Torna el ‘Call Center’ del Teatre del Raval

Redacció

El Teatre del Raval i la Companyia La Guapa Teatre recuperen Call Center de Marc Angelet, estrenat amb èxit el 2007 a la mateixa sala. Una comèdia àcida, negra i políticament incorrecta que es podrà veure fins el 5 de juny.

13173172_815177421915054_565014870835945446_o

La Guapa Teatre presenta recupera el que va ser el seu segon projecte, Call Center, que aborda una qüestió ben actual: la precarietat laboral. I ho fa amb una comèdia –en aquest cas negra i políticament inocrrecta, «o incòmoda», diu la companyia– per parlar de «les persones que s’aixequen a les sis del matí per anar a unes feines que no els agraden i a més, «per un sou de merda».

Els protagonistes són cinc treballadors d’una empresa de telemàrqueting que gestionen el servei de baixes d’un servidor de televisió per cable. Cinc persones amb unes condicions de feina precàries, un sou ridícul i un encarregat insuportable acabat de sortir d’ESADE. I és que la seva feina, a més, no és gens agradable: aguantar les queixes i evitar que es donin de baixa. Els renecs, insults i mal humor són, doncs, el seu pa de cada dia.

La situació esclata quan l’empresa, que assegura que no té prou clients, llança un ultimàtum: o milloren els percentatges o els fan fora. Això comportarà una tensió insuportable a l’oficina, que es convertirà en un cau ple de nervis, crits i sentiments a flor de pell.

El repartiment està format pels actors Clara Moliné Xirgu, Francesc Cuéllar, Carles Goñi, Alberto Lozano, Concha Milla i Rafa Delacroix.

UN ESPECTACLE PER ACOSTAR EL TEATRE ALS JOVES

Call Center és un espectacle per a tots els públics, però especialment destinat als joves dels 18 i els 35 anys. La companyia vol acostar el teatre a la gent jove –»i no pas acostar la gent jove al teatre»– i, per tant, han fet «un acostament dramatúrgic al món referencial d’aquesta generació» amb els ingredients associats a la seva edat: humor, violència, precarietat laboral… i un llenguatge que arribarà «als qui han crescut amb la televisió, i no el teatre».

UN PROJECTE D’INVESTIGACIÓ I CREACIÓ CONTEMPORÀNIA

La Guapa Teatre és un projecte d’ investigació, recerca i creació escènica contemporània. Formada per actors, directors, dramaturgs, escenògrafs, video-artístes i coreògrafs. Que vol crear espectacles multi-disciplinars, on les diferents vessants de les arts escèniques es reuneixin i fusionin per explicar un fet comú i concret.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
‘El Messies’ més espiritual arriba al Liceu

‘El Messies’ més espiritual arriba al Liceu

El Mesías de Georg Friedrich Händel es probablemente el oratorio más popular que existe. Es habitual que alrededor de Navidad se hagan representaciones diversas en todas partes, a menudo en […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!