Sal del teatro! 6 propuestas escénicas brutales en espacios no convencionales

Yolanda Toledano

El viatge del Grec també explora els racons de Barcelona així que podràs fer el turista sense marxar de casa. Desenes de museus, places, parcs i espais emblemàtics t’ofereixen espectacles fora dels teatres!

 

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

La Fura dels BausPere Tantiñá recuperen un dels seus treballs més impactants sobre la diversitat cultural. El treball rítmic i físic de la peça aproparà el llenguatge més visceral i primigeni propi de la companyia als joves.

Manes Del 17 al 21 de juliol.

 

PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

La companyia australiana de circ contemporani Circa desafia novament el risc en una mostra electritzant i explosiva d’habilitat física i energia. Increïbles coreografies acrobàtiques amb música de Stravinski i Schubert!

En masse 23 i 24 de juliol.

 

PLAÇA MARGARIDA XIRGU

Abans i després de les funcions, Societat Doctor Alonso passejaran uns peculiars cowboys que xerraran amb vosaltres i protagonitzaran performances físiques en les quals fingiran baralles o caigudes.

Wanted Del 4 al 18 de juliol.

 

MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA

Experimenta el moviment sent tu el protagonista d’una instal·lació dirigida per un coreògraf de fama mundial: William Fortsyte.

White Bouncy castle De l’11 al 28 de juliol.

 

L’AUDITORI

Música, paraula i moviment  sobre la vida del compositor Dmitri Xostakóvitx, especialment de la relació que va mantenir amb el poder. Amb Atresbandes i Quartet Brossa.

Coda 13 i 14 de juliol.

 

LA PEDRERA

Xesca Salvà et convida a interactuar amb les maquetes d’unes cases. Para l’orella i segueix les instruccions de l’audioguia: contribuireu decisivament al desenvolupament de cada història!

Cases Del 14 al 17 de juliol.

 

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario