Ricard Farré i Arnau Puig protagonitzen a El Maldà: ‘El bon policia’ de Rusiñol

Ruben Garcia

El bon policia, una de les comèdies més desconegudes de Santiago Rusiñol, arribarà a partir del 9 de febrer a El Maldà. L’obra, adaptada i protagonitzada pels actors Ricard Farré i Arnau Puig, és una comèdia d’embolics amb situacions hilarants que posen en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia amb un «text punyent» i d’actualitat, tal com comenten els responsables de l’obra.

Aquesta peça és un dels textos menys representats de Santiago Rusiñol, es va estrenar l’any 1905 al Teatre Romea i degut al gran enrenou i crítiques generades en molt poques ocasions s’ha tornat a dur a escena.

Una de les particularitats de l’adaptació i la nova dramatúrgia de l’obra és que els deu personatges del text són interpretats, només, pels dos actors. Segons els seus creadors el muntatge proposa «un treball artesà i acurat que juga amb les convencions teatrals» per endinsar l’espectador en aquesta comèdia que compta amb música de Joel Riu. El bon policia proposa un divertimento d’embolics amb situacions hilarants que posen en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia i que defensa la llibertat de viure, amb qui i com un vulgui.

Més informació i entrades:

 

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario