Todo lo que necesitas para ir al teatro

Onyric presenta programació en un renovat Teatre Condal

9 julio 2018
n

Ja coneixem la programació del nou projecte artístic que dirigeix Daniel Anglès, Onyric, una nou impuls al Teatre Condal que l’ha convertit en un espai dedicat únicament als musicals i l’entreteniment.

A les obres ja anunciades fa uns mesos (els musicals Fun Home24 hores a la vida de d’una dona amb Sílvia Marsó, l’espectacle 25 il·lusions del Mag Lari i el concert de Kerry Ellis) s’hi sumen altres propostes i concert. La sala del Teatre Condal albergarà concerts com el l’actriu Lydia Fairén (12 de novembre), acompanyada per Xavi Torra interpretarà un repertori de cançons molt personal; la proposta Ànteros. Cançons d’un final (3 de desembre), un concert íntim i dramatitzat amb el desamor com a protagonista; el musical per tots els públics Artaban i la llegenda del quart rei mag (a partir de l’11 de desembre); Broadway a cappella, un concert amb les grans cançons de Broadway interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra (a partir del 17 de desembre); i Hey Tius! Mola! una proposta especial, protagonitzada per l’actor britànic Nigel Planer, conegut pel seu paper a la sèrie Els joves i per protagonitzar musicals com Wicked

A part de la programació de sala, el nou Teatre Condal estrena espai: el Club. Un espai amb capacitat per a una cinquantena de persones en el què podrem veure espectacles i concerts de petit format com: el cicle En Paral·lel. Fun Home, concerts protagonitzats pel cast de Fun Home amb Júlia Jové, Clara Solé, Marc Andurell, Pilar Capellades, Mariona Castillo i Daniel Anglès amb Miquel Tejada (a partir del 24 de setembre); el musical Paquito Forever amb Joan Vázquez (a partir del 25 de setembre); la proposta Impro Side Story, que combina els musicals amb sessions de impro amb Anna Herèbia, Rai Borrell i Roger Julià (a partir del 27 de setembre); el músic Leonard Bernstein, creador de la música de Peter Pan o West Side Story, visitarà aquest espai amb la proposta I hate music! (a partir del 18 de novembre); i durant tres dies (13, 20 i 27 de gener) l’actor Roger Berruezo ens proposta un íntim repertori amb Naturalment.

Onyric posa a disposició dos opcions: per als més melòmans la VIP Experience: una localitat que permet entrar al teatre una hora abans que la resta d’espectadors per la porta d’artistes o visitar els camerinos; i la Funció Relax, una funció on poden assistir persones i col·lectius que requereixen unes condicions de sala especials (persones amb respiradors artificials, amb discapacitat intel·lectual, trastorns de la personalitat, autisme, mares que necessitin alletar els seus nadons, gent que té angoixa o claustrofòbia, etc), en aquestes sessions no es tanquen mai els llums de sala o s’eliminen totes les puntes de so i de llums extremes, a més el públic pot aixecar-se en qualsevol moment, entrar i sortir o caminar per la sala i fer sons no controlats.

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario