El Maldà recupera ‘Shaking Shakespeare’, un dels èxits de la temporada

Redacció

Després de l’èxit de la temporada de Nadal, la música de Shakespeare seduirà de nou l’esperit del públic amb una perspectiva diferent dels textos de l’autor i gèneres que van des del madrigal renaixentista fins al musical de Broadway.

TEATRE_BARCELONA-shaking-shakespeare-REVISTA_1

Shaking Shakespeare, dirigit per Moisès Maicas, és un espectacle proper al cabaret i basat en les composicions inspirades en les obres i textos del William Shakespeare, des de l’època elisabetiana fins als nostres dies. És un espectacle irreverent, irònic, que s’apropa al públic amb un aire provocatiu i en busca la complicitat. Amb una factura musical acurada, perfeccionista, amb la participació de professionals amb una trajectòria contrastada i amb un format proper al cabaret,Shaking Shakespeare vol seduir l’orella i l’esperit del públic i oferir-li una perspectiva nova de diversos textos de l‘autor. La proposta integra els diferents gèneres musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespeare, des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway.

Shaking Shakespeare compta amb música en directe. Un pianista i els mateixos actors i cantants amb instruments de corda, vent i percussió, acompanyen les interpretacions vocals i aporten un espectre ampli de matisos rítmics i expressius en funció del tema dels textos shakespearians de les diferents composicions. El repartiment de l’espectacle destaca per unir professionals ben diferents com el cantant d’òpera Josep Fadóel quartet barbershop The Hanfris Quartet, el trio femení The Sing Song Sisters, el pianista Paul Perera i finalment, l’actor Bernat Cot que farà de mestre de cerimònies. 

Artículos relacionados

Los lunes también hay teatro

«Los lunes no existen para el teatro»… se ha dicho tradicionalmente del día que el sector teatral se ha tomado para descansar. Sin embargo, hoy en día esta afirmación va […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!