Todo lo que necesitas para ir al teatro

Les veus dolces de Les Cot viatgen a París

1 octubre 2018
n
El trio de cantactrius Les Cot marxa de road trip cap a la capital de França, amb un text escrit i dirigit per Paul Berrondo i la música d’Óscar Peñarroya. L’humor negre serà el protagonista d’aquest viatge conduït per les dolces veus de Mar Maestu, Maria Viñas i Elia Corral.
‘Babet, cuina a tres veus’, (MOLT RECOMANABLE segons els usuaris de TeatreBarcelona) va ser el primer espectacle de Les Cot i les va permetre endinsar-se en el seu món de fantasia més esbojarrada. BABET es va estrenar el juliol de 2013 al Maldà i posteriorment va fer temporada d’èxit al 2013 – 2014 al Versus Teatre. I ara, després de 4 anys, LES COT tornen amb PARÍS, un musical molt més personal en el què parlen de les coses que els passen i les mouen; del que les toca profundament per a bé i per a mal.
Després d’una trobada de Paul Berrondo amb LES COT, el setembre 2017 s’inicia el treball de creació de PARÍS. Ell s’incorpora com a dramaturg i director i Jose Novoa s’uneix al projecte com figurinista i escenògraf. L’equip el completa l’Óscar Peñarroya creador de la música i director musical, en Cèsar Aparicio com a lletrista, la Fàtima Campos Trepat com a coreògrafa i la Mar Maestu com a intèrpret, en substitució de l’Anna Ponces.

Al musical, tres amigues surten cap a PARÍS amb un objectiu molt concret: fer realitat el somni d’una d’elles. El que els passarà de camí a París els farà plantejar-se moltes coses.

A vegades fugir a tot gas de la rutina té un preu que s’ha de pagar tancant ferides velles i obrint-ne de noves.
Aquest viatge es convertirà en una comèdia negra musical, plena de realisme màgic, amb tota la força que li ofereix la música en directe a tres veus.
L’espectacle s’estrenarà a l’Almeria Teatre el proper dilluns 8 d’octubre.
Qui són Les Cot?
Partint de l’experiència de tres professionals formades en el camp de la música i les arts escèniques, es plantegen crear espectacles que fusionin el rigor, l’emoció, la varietat i el canvi constant dels concerts musicals amb l’acció, la ficció, els personatges i la història de les obres de teatre. Volen crear espectacles vius que despertin l’imaginari, que creïn complicitat amb el públic, que l’emocionin i el sorprenguin. Per això treballen amb música original que les permeti incorporar dinamisme i acció i on cada veu pugui tenir la seva entitat i vincular-se a un personatge o a una manera de plantejar la peça.
Óscar Peñarroya arriba a la companyia com a compositor, pianista, arrangista i director musical i així inicien la creació de ‘Babet, cuina a tres veus’, el seu primer espectacle. Ara amb PARÍS amplien equip i creen un musical molt més personal.
Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario