La nova temporada del Poliorama recuperarà el musical ‘Forever Young’

Redacció

El Teatre Poliorama ha presentat una vintena nous espectacles que es podran veure a partir del setembre en aquest teatre de La Rambla. Teatre de text, musicals, òpera, comèdia o espectacles familiars són algunes de les peces que formaran part d’una nova temporada en la que se celebraran 25 anys de gestió de l’empresa 3xtres, formada per Dagoll Dagom, Tricicle i Anexa, que suma dos aliances noves les companyies de T de Teatre i La Brutal.

Què podrem veure a la nova temporada del Poliorama?

Quatre esperats retorns a la cartellera

La temporada del Poliorama començarà al setembre amb el retorn de l’espectacle-concert I want u back – Michael Jackson, considerat un dels millors homenatges al Rei del Pop.

També es podran veure de nou dos produccions de proximitat que fan el salt a una sala més gran: d’una banda, la comèdia d’èxit Ovelles, protagonitzada per Biel Duran, Sara Espígul i Albert Triola, que reflexiona sobre la frustració d’una generació marcada per la crisi i amb les necessitat de reiventar-se; i Ramon, una obra de Mar Monegal i Francesc Ferrer que proposa un viatge d’un etern adolescent, de 40 anys, no li queda més remei que madurar i enfrontar-se a la vida adulta.

Sense dubte, però, el retorn més destacat serà la nova producció de Forever Young. El musical dirigit per Tricicle tornarà, 10 anys de la seva estrena, al teatre que el va veure nèixer amb els millors hits musicals que han marcat a moltes generacions.

Cares conegudes i consolidades companyies

Juan Echanove protagonitzara al setembre La Fiesta del Chivo, una adaptació del llibre de Mario Vargas Llosa que narra els últims dies del dictador Trujillo a la República Dominicana.

Després d’una exitosa gira s’estrena finalment a Barcelona la comèdia T’estimo si he begut, basa en els esbojarrats contes de l’Empar Moliner. El muntatge dirigit per David Selvas està dirigit per les actrius de T de Teatre, Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca, juntament amb Rosa Gàmiz, Mercè Martínez, Marc Rodríguez i Ernest Villegas.

També hi serà present la companyia madrilenya Yllana, que presentarà The Opera Locos, un espectacle còmic operístic on els grans èxits del gènere es fusionen amb altres estils musicals.

Una aposta pel teatre familiar

Un dels plats forts de la temporada serà el musical familiar Bye Bye Monstre. Dirigida per Ana Rosa Cisquella i amb música de la Dàmaris Gelabert, aquesta producció musical s’inspira en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies aquest últim any.

L’altra gran aposta també recuperarà èxits com Les croquetes oblidades de Les Bianchis, una obra parla de totes fases de la vida; l’espectacle de teatre i dansa de Sol Picó i Edu Pericas, Dansa Per Tutti; o La bruixa de la tramuntana, una peça de teatre inspirada lliurement en el llibre La bruixa de Cadaqués, on el dramaturg i director Marc Rosich agafa l’essència d’aquest relat per convertir-lo en una aventura musical a ritme de la música dels 60.

En el terreny de la música familiar, no hi faltaran dues formacions musicals d’èxit: Descontrol MParental és el nou espectacle de la banda Xiula que, a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, miren de remoure les emocions dels espectadors i generar un espai de reflexió per pares i mares; el nou espectacle d’El Pot Petit o l’espectacle-concert per als amants de rock I Love Rock & Roll, amb cançons d’AC/DC, Metallica, Queen, Ramones, Led Zeppelin, Iron Maiden o Nirvana. Un passeig trepidant per la història del rock.

Més informació i entrades a:

 

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Todas nominaciones del VII Premis TeatreBarcelona

Todas nominaciones del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartelera digital y comunidad de artes escénicas de referencia, ha presentado los espectáculos y profesionales nominados a la 7a edición de los Premios TeatreBarcelona. Se trata de un […]

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Tras cuatro ediciones y una pandemia molesta, TeatreBarcelona volvemos a editar la revista en papel Especial GREC: una mirada independiente y tranquila en el festival de Barcelona, pensada únicamente para […]

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

La escena de teatro infantil y familiar de Barcelona tiene una larga tradición: ¡aprovéchala, sácalos de casa y llévalos a uno de los muchos espacios culturales que programan espectáculos para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!