La companyia Peleona aposta per repensar la societat al Teatre Eòlia

Ruben Garcia

La companyia La Peleona, responsable d’èxits com Estat Decepció (Sala Flyhard), Broken Heart Story (Sala Atrium i La Villarroel) o Sota Zero (Sala Atrium), torna a la cartellera amb Kentucky ha muerto, una peça de Clara Manyós i Carla Torres.

L’obra, que es podrà veure al Teatre Eòlia del 17 al 28 de març, ens situa a un galliner industrial on una colla d’ous ha decidit arriscar-ho tot i revelar-se per canviar les coses. Una conjectura complicada on gallines i ous hauran d’organitzar-se i mirar d’entendre’s i aprendre a parlamentar i negociar.

Kentucky ha muerto, fidel a l’humor gamberro i corrosiu tan característic de la companyia, proposa una reflexió sobre la societat d’avui, sobre la necessitat de lluitar per un món millor, la resistència pacífica com a opció, la inacció com a mal inherent a la nostra societat i com còmplice necessària de la repressió del poble a mans dels poderosos. ‘En un moment en què patim un retrocés gravíssim dels nostres drets, on el reton d’antics fantasmes no desapareguts amenacen la nostra democràcia, cal demanar-se més que mai qui volem ser demà com a societat’, explica la companyia.

El text de Carla Torres, guanyador de la Beca Odisseu 2019, és fruit d’una investigació i creació col·lectiva amb diferents artistes multidisciplinaris (músics, ballarins, intèrprets de gest i de text), compta amb la co-direcció de Clara Manyós, les composicions del música Jordi Cornudella i les coreografies i moviments de Berta Graells i Vero Cendoya.

Més informació, imatges i entrades a:

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario