La Beckett anuncia temporada i avança un cicle dedicat al #meetoo

Rubén Garcia Espelta

La Sala Beckett ha avançat part de la nova temporada fins al mes gener. Mantindrà el compromís amb les companyies i professionals que no van poder estrenar espectacles durant el confinament, recupera dos grans èxits de la cartellera i aposta per dos cicles temàtics a partir del gener.

Escena de ‘Todas las flores’ de Bàrbara Mestanza ® Lukas Romero González

Compromís amb les companyies

Com ja s’havia anunciat Todas la flores de Bàrbara Mestanza, thriller feminista que reflexiona sobre temes com la mort o l’existència des de punts de vista invisibilitzats, inaugura la temporada al setembre. Si la pandèmia ho permet, també s’estrenaran finalment: El combat del segle de Denise Duncan i protagonitzada per Armando Buika i Àlex Brendemühl, un duel entre boxejadors que reflexiona sobre el racisme, les conseqüències de l’èxit i la vida; Avinguda Nacional dirigida per Martí Torras i protagonitzada per Josep Julièn; i Karaoke Elusia, un text punyent i arriscat del jove dramaturg Oriol Puig que versa sobre el bullying i el suïcidi juvenil. Més info sobre aquestes obres aquí.

Armando Buika i Àlex Brendemühl en una imatge de promocional d’ ‘El combat del segle’ (c) Kiku Piñol

A més, al febrer, Les Bianchis oferiran Les croquetes oblidades, un espectacle familiar de Clàudia Cedó amb direcció d’Israel Solà que estava a punt d’estrenar-se quan va arribar la pandèmia.

Tornen dos èxits: Les Impuxibles i La Calòrica

La Beckett recupera dos hits de la temporada 2018-19: Suite TOC núm 6 de Les Impuxibles, Judith Pujol i María Velasco, una aproximació poètica a l’estigma de les malalties mentals; i l’èxit de La Calòrica amb la mordaç sàtira política Els ocells. Totes dues produccions àmpliament aplaudides per públic i crítica i han guanyat diversos premis i reconeixements.

Imatge d’escena de ‘Els ocells’ de La Calòrica (c)

Dos cicles: Lluïsa Cunillé i #jotambé, violències de gènere i estructures de poder

L’any 2021, la major part de la programació s’emmarcarà dins dos grans cicles temàtics. A partir del mes de gener, tindrà lloc un cicle dedicat a l’autora Lluïsa Cunillé, dins del qual s’estrenarà El Jardí de la mateixa autora i amb direcció d’Albert Arribas. El segon cicle de la temporada durà per títol #jotambé (#metoo) i estarà centrat a violències de gènere i estructures de poder, tindrà lloc els mesos d’abril i maig.

Escrito por

Periodista y gestor cultural. Responsable de contenidos editoriales de TeatreBarcelona.com. Ha trabajo en medios como Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Artículos relacionados
La Bella Otero desafía el verso a 'Prosopopeya'

La Bella Otero desafía el verso a 'Prosopopeya'

La compañía La Bella Otero, formada por Emma Arquillué y Pablo Macho Otero, presenta su nuevo espectáculo: Prosopopeya, una pieza multidisciplinar en verso que habla de la identidad y que […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!