La Gleva Teatre programa els nous espectacles de Ricardo Moya, Mario Gas i Elisa Crehuet

Redacció

La Gleva Teatre, nou espai escènic a Barcelona, programarà durant gener, febrer i març tres nous espectacles de la mà dels directors Ricardo Moya, Mario Gas i l’actriu Elisa Crehuet.

Del 17 al 28 de gener, Ricardo Moya i Mario Gas dirigeixen El Sueño de Un Hombre Ridículo de Fiódor Dostoievski. Es tracta d’un relat fantàstic on el monologuista, Moya, afirma haver trobat en un somni “la veritat” i decideix transmutar la còlera, el temor, el fàstic… en el despertar cap a la bellesa del món a través de l’amor universal. És la història de l’espècie humana i la seva cultura comprimida emmarcada en l’íntim i peculiar viatge iniciàtic d’un home ridícul.

De l’1 al 5 de febrer és el torn de passar una vetllada amb Mario Gas i el seu Amici Miei. Una vida sencera de teatre dóna per fer moltes amistats i Gas ofereix la possibilitat de conèixer els seus companys de viatge literaris i musicals; fragments de textos teatrals, poemes i cançons amb qui manté una particular relació d’afecte.

Els dies 23, 24 i 25 de febrer i 2, 3 i 4 de març, l’actriu i cantant Elisa Crehuet interpreta No sóc corista, sóc una artista, un concert dramatitzat de repertori variat de cançons cuplets i òpera embolcallades de petits monòlegs.
Les artistes Elisa i Clara (paper de Clara Ferrer, actriu i pianista) han de cobrir l’espectacle de l’estrella degut a l’absència d’aquesta. Els records de l’Elisa a l’escenari com a corista ens faran descobrir el seu passat malaltís i obsessiu.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Todas nominaciones del VII Premis TeatreBarcelona

Todas nominaciones del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartelera digital y comunidad de artes escénicas de referencia, ha presentado los espectáculos y profesionales nominados a la 7a edición de los Premios TeatreBarcelona. Se trata de un […]

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Tras cuatro ediciones y una pandemia molesta, TeatreBarcelona volvemos a editar la revista en papel Especial GREC: una mirada independiente y tranquila en el festival de Barcelona, pensada únicamente para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!