El SAT! Sant Andreu Teatre obre de nou les portes a les famílies

Rubén Garcia Espelta

El Sant Andreu Teatre, més conegut com el SAT!, obre de nou les seves portes a partir el més d’octubre amb una nova programació que combina les seves dues especialitats artístiques: els espectacles familiars i el món de la dansa (consulta-la aquí).

Un espai per a les famílies

14 propostes ompliran la nova graella familiar del SAT! que, a la vegada, continuarà albergant propostes de festivals com El més petit o el DANSAT .

El teatre obrirà les portes el dissabte 3 d’octubre amb l’espectacle Sopa de Pedres, de la companyia Engruna Teatre, una reflexió per a tots els públics sobre les persones que han de fugir de casa seva i la importància de la cooperació i del treball en equip.

També es podran veure Klé, de la companyia Addaura Teatre Visual, que porta a l’àmbit escènic l’imaginari de l’artista suís Paul Klee combinant la dansa, la màgia i els titelles amb la música en directe; Història d’un mitjó o Piccolo circ de fil, d’Antonella d’Ascenzi, proposta multidisciplinar que treballa la dansa, el vídeo, titelles i teatre gestual i d’objectes. Per Nadal el SAT! recuperarà les màgiques bombolles de sabó de Pep Bou, amb el seu espectacle Clinc!, el musical Corre Trufa, o la Cia. Roseland Musical amb l’espectacle 3D Geometria.

La veterana companyia L’Estaquirot Teatre amb més de 40 anys d’història presentarà En Jan Totlifan, premi FETEN 2016, i es combianarà amb altres projectes de Samfaina de colors, amb l’espectacle de música en directe, titelles, dansa i joc Andròmines o els Fes-t’ho com vulguis que presentaran l’espectacle creatiu Cuida’l.

El SAT! segueix apostant pel Cicle Remenuts, espectacles dirigits a la primera infància (nens i nenes de 0 a 5 anys) amb aforament reduït i una durada màxima de 45 minuts.

En aquest marc, la companya Silver Drops presentarà l’espectacle que porta el mateix títol, acostant el llenguatge de la dansa contemporània als més petits; Söns per als més menuts, un recorregut per escenes musicals, sons i imatges poètiques pròpies de l’imaginari del món del circ; o el tradicional espectacle nadalenc Nadales per als més menuts.

Escrito por

Periodista y gestor cultural. Responsable de contenidos editoriales de TeatreBarcelona.com. Ha trabajo en medios como Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Artículos relacionados
‘Opus’, el cuerpo que ves

‘Opus’, el cuerpo que ves

El cuerpo que ves no te pertenece. Él sólo reclama la mirada que quiere. Crece escultórico en medio del espacio y establece un diálogo con cada espectador. La actitud significa, […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!