Els teatres seguiran oberts però amb una reducció del 50% de l’aforament

Ruben Garcia

El govern de la Generalitat de Catalunya ha anunciat durant els 15 proxims dies les noves mesures per frenar l’augment de nous contagis de Covid-19.

Els teatres podran seguir oberts fins a les 23h, però hauran de reduir el seu aforament al 50%, els espectadors hauran d’estar asseguts, les seves dades registrades i els seus seient serà preassignat. També inclou altres restriccions com la limitació de l’activitat dels bars i restaurants al menjar per encàrrec i potenciar l’ús del teletreball.

«Estem davant d’un moment complicat, cal actuar ara per evitar un nou confinament«, ha comentat el vicepresident Pere Aragonés i afegeix que cal limitar «la mobilitat i totes aquelles activitats amb interacció social i fomentar el teletreball«. Les mesures entrarien en vigor aquest divendres 16, però caldria abans l’aprovació judicial.

«Són unes mesures dràstiques però necessàries«, comenta la Consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i que han de «permetre frenar els nous contagis«. La resolució anirà acompanyada de noves mesures per mirar de pal·liar els efectes econòmics que tingui sobre els diferents sectors comercials, i que afectaran per exemple als lloguers.

El Conseller d’Interior, Miquel Sàmper, per la seva banda, ha puntualitzat que caldrà que els ciutadans modifiquen la seva manera de relacionar-se i limitar les activitats permeses només a la «bombolla de contactes de convivència» o a una «bombolla ampliada» amb un «contactes tancats«.

 

Artículos relacionados

El Conde de Torrefiel: ¿Realidad o ficción?

Ahora mismo hay dos compañías catalanas que triunfan más afuera que aquí. Una es La Veronal, que este Grec recupera Opening night, y la otra es El Conde de Torrefiel. […]

Aceptar la muerte, amar la vida

¿Te has planteado alguna vez cómo quieres que sea tu funeral? ¿Sabes qué alternativas tienes? ¿Por qué mantenemos el tabú sobre la única certeza universal? ¿Puede pensarse en la muerte […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario