Diferents personalitats culturals reivindiquen la #CulturaSegura

Ruben Garcia

#CulturaSegura és una campanya impulsada pel Ministeri de Cultura. Un missatge que el govern central llença en plena onada de nous rebrots a ciutats com Madrid o Barcelona.

Personalitats culturals com diferents cantants, bailaors com Antonio Canales, Joaquín de Luz de la Compañia Nacional de Dansa o actrius com Lolita, animen en un vídeo a seguir anant al teatre i als diferents equipaments culturals amb lema: La cultura és segura.

«No hi ha hagut rebrots en espais culturals» va comentar ahir el mateix Ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, durant la presentació i va afegir que s’està treballant per tal de reconèixer la cultura com un «dret fonamental«.

Aquesta campanya inclou una sèrie de vídeos que s’aniran llençant els pròxims dies i pretén confirmar el que és un fet empíric: que anar al teatre, és anar a un lloc segur que compleix amb les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries.

Pots mirar el vídeo aquí:

Artículos relacionados

El Conde de Torrefiel: ¿Realidad o ficción?

Ahora mismo hay dos compañías catalanas que triunfan más afuera que aquí. Una es La Veronal, que este Grec recupera Opening night, y la otra es El Conde de Torrefiel. […]

Aceptar la muerte, amar la vida

¿Te has planteado alguna vez cómo quieres que sea tu funeral? ¿Sabes qué alternativas tienes? ¿Por qué mantenemos el tabú sobre la única certeza universal? ¿Puede pensarse en la muerte […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario