A somiar amb la música i amb els balls

West Side Story. El Musical

West Side Story. El Musical
24/12/2019

La versió del musical West Side Story per fi el tenim a Barcelona. Després de l’èxit a Madrid ara s’ha estrenat la versió de l’original a Barcelona. Segons han comentat, aquesta és la versió de l’estrenada a Broadway el 1957 i possiblement el canvi de posició d’alguns números musicals.

Coses que m’han agradat en aquesta versió de West Side Story al teatre. La música en directe, sempre és un punt molt a favor seu poder escoltar la música en directe i més quan parlem de teatre musical. La part musical i coreogràfiques són genials, m’ha transportat a moments de la pel·lícula i fins i tot en el moviment de l’escenari i en segons quin número musical m’ha semblat que estava veient el moviment de la càmera recordant les seqüències de la pel·lícula.

West Side Story és un clàssic, un musical per aquella gent que li agrada els musicals i una de tantes il·lusions que tenia amb altres “grans” musicals que m’agradaria veure abans de morir. És escoltar alguna de les cançons i tenir la pell de gallina i caure la llagrimeta fàcil en segons quines cançons tot recordant la història d’amor i de les pandilles. No puc dir un PRO més contundent per anar-hi al teatre.

I únicament aquests motius, ja em sembla un bon regal per aquestes dates. Apropar-se al teatre i veure aquest musical és tot un regal pels nostres sentits, i més si ens agrada el Teatre Musical.

Hi ha coses en contres, i una força important per a la meva opinió. Però aquesta no entra per recomanar  l’obra i decidir-se per anar veure-la o no. Per això la podeu veure a l’enllaç.

La meva recomanació? Doncs no dubteu en anar-hi aquestes dates al teatre i gaudir-ne d’aquest gran musical.

← Volver a West Side Story. El Musical

¡Enlace copiado!