Una història de por, d’amor i de corrupció situada als anys 50

Victòria

Victòria
10/05/2016

M’havia fet unes grans expectatives amb aquesta producció del TNC, a partir de la roda de premsa a la qual vaig poder assistir fa uns dies i a vegades això fa que a l’hora de veure-la representada a l’escenari et pugui arribar a decebre; en aquest cas, aquesta premissa no es va complir gens, perquè literalment em va fascinar absolutament tot, especialment el text de Pau Miró, la seva direcció, l’escenografia espectacular de Max Glaenzel i les excel·lents interpretacions dels set actors.

VICTÒRIA, és una història de por, d’amor i de corrupció situada als anys 50. El que valoro més de tot és el text, escrit especialment ara per Pau Miró, en rebre l’encàrrec del director del TNC Xavier Albertí i donar-li total llibertat per aixecar des de zero una nova producció teatral. En aquest text està tot molt ben mesurat i documentat, en el que ens explica una època de la postguerra, partint de personatges que no tenen potser cap poder polític, perquè a la fi són gent normal del poble, atemorits per una dictadura feixista que coartava qualsevol llibertat i que els feia sentir-se vigilats en totes les seves accions.

Punt i a part és la magnífica i extraordinària escenografia que omple l’enorme escenari de la sala gran, amb una barberia d’aquella època.

Crec sincerament que estem parlant d’una de les millors produccions d’aquesta temporada. No tan sols la recomano, sinó que crec que es tracta d’una d’aquelles propostes escèniques IMPRESCINDIBLES per tots els espectadors que estimem el Teatre.

La meva valoració sencera AQUÍ

← Volver a Victòria

¡Enlace copiado!