La família i el teatre com a art

Travy

A partir de 16,80€
Comprar Entradas
Travy → Teatre Romea
25/10/2022

Amor a les arts escèniques entre pares I fills.

Travy sorgeix d’una proposta que li fa el Teatre Lliure a Oriol Pla.

Oriol Pla dirigeix un espectacle de clowns en el que cadascú s’interpreta a si mateix.

És tracta d’una reflexió i homenatge entre el teatre i la vida d’una família on tots pertanyen al món del teatre. Ells són la família Pla-Solina, de nom artístic la família Travy. Quimet Pla (un dels fundadors de Comediants), Núria Solina (cocreadora de companyies com el Circ Cric), Diana Pla (actriu) i Oriol Pla (dramaturg i actor tot terreny), una família als qui agrada i estimen el teatre, i que ha tingut el teatre com a forma de ser i viure.

Travy és un espectacle íntim, dinàmic, ple de creativitat i molt metafòric. Una espècie de joc teatral on es barregen diferents estils i maneres de veure el teatre. Dues generacions, dos moments vitals.
Ficció i realitat que s’enllacen per crear un espectacle poètic, on es barreja text, música, treball corporal, acrobàcia i humor. Molt d’humor. Humor surrealista, humor negre, humor Intel.ligent.
Són dos mons que connecten, el teatre modern, el meta-teatre, la mímica, el clown, la performance amb el teatre de carrer, el popular, el joglar…

Travy s’hi toquen molts temes, com el pas del temps, el teatre com a art, la família, l’evolució de la família, les relacions familiars, el llegat dels pares. Reflexions profundes fetes des de l’humor i l’amor.

No us la perdeu!

← Volver a Travy

¡Enlace copiado!