On són els límits entre l’amistat i l’amor ?

Sacrifici

Sacrifici
20/07/2017

Aquesta proposta de la companyia El Eje, va ser per nosaltres una agradabilíssima sorpresa perquè ens va agradar força, especialment les interpretacions il·lusionants dels actors.

Un jove artista, Nil (interpretació brutal de Eric Balbàs) es qüestiona si ha de tenir una vida convencional subsistint econòmicament amb la seva feina a un supermercat o deixar-ho tot per dedicar-se de ple a la pintura, la seva veritable vocació.

Ell viu amb la Lara (Maria Hernández) que es conforma a treballar per viure més o menys còmodament sense gaires més plantejaments. Estan tranquils, tenen un projecte de vida en comú i han decidit tenir un fill.

L’aparició d’un amic d’en Nil, de tota la vida, en Marc (Marc Ribera), sense problemes econòmics, i una cambrera, Mia (Mar Pawlowsky) que vol triomfar en el món de la música, trasbalsaran totalment l’estabilitat del Nil i l’obligaran a enfrontar-se amb el seu futur.

L’argument és prou interessant i creiem que reflecteix molt bé la vida i la lluita del dia a dia, que la majoria dels nostres joves han de fer per sobreviure; malgrat tot, creiem que el gir final és molt poc creïble, sempre des del nostre punt de vista … o en tot cas requeria menys precipitació en els esdeveniments que es desencadenen massa ràpid.

La posada en escena, on veiem simultàniament diferents espais fa que l’obra tingui un gran dinamisme, i la música en directe és també un altre dels punts positius de la proposta.

El Eje és una companyia fundada el 2013 per aquests quatre actors que han hagut d’actuar com a productors dels seus espectacles. Amb aquest de «Sacrifici» ja han realitzat cinc espectacles i la temporada vinent formaran part del Cicló al Teatre Tantarantana. Nosaltres vam poder veure el 2015 la seva proposta «Soliloquejar amb algú» que van presentar a La Seca.

Si voleu llegir la nostra valoració original, només heu de clicar AQUÍ

 

← Volver a Sacrifici

¡Enlace copiado!