Sacrifici

Sacrifici

¿Dónde están los límites entre la amistad y el amor? Tendréis material para reflexionar sobre este asunto viendo este montaje, que explica la historia de un artista, su amigo de toda la vida y una chica dispuesta a cualquier cosa para triunfar.

Sinopsis

Nil, una joven promesa del mundo de la pintura, ha ido dejando de lado su carrera artística para poder tener un trabajo remunerado y sacar adelante el proyecto de vida en común con Lara. Pero el regreso de Marc, un amigo de Nil y gran admirador de su obra, y la aparición de la Mia, una chica que hace de camarera pero que tiene vocación de cantante de rock y está dispuesta a hacer lo que haga falta para triunfar, provocarán una serie de cambios en la vida de Nil que no podrá controlar.

Una pieza escrita y dirigida por Sergi Pompermayer, un autor teatral que ha escrito piezas como Àngels, Refugiats y Cafè, entre otros, y que ha compaginado su trabajo como dramaturgo con la de guionista para series de televisión que van de Plats Bruts a Jet Lag.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Josep OS

    Ahir a l’Off la Villarroel vaig veure aquesta obra que ha escrit i dirigeix ​​Sergi Pompermayer i que ens porta la companyia El Eje. Ens parla d’una parella jove amb una relació aparentment estable que aviat seran pares. Ell, un pintor amb certa fama per tal d’aconseguir una estabilitat econòmica deixa de fer el que sempre li ha agradat, pintar i es posa a treballar en el que troba. L’arribada d’un amic, un fill de papà, que feia anys no es veien donarà un gir total a les seves vides amb conseqüències no desitjades. Plena de tòpics, va plantejant reflexions sense aclarir ni donar respostes. L’obra transcorre de forma dinàmica, sense embuts físics ni verbals i amb música en viu. L’escenografia reuneix a l’escenari quatre espais i ambients diferents que romanen durant tota la representació. Les dues actrius i dos actors tots ells molt joves acusen en algun moment la manca de maduresa però en general fan un treball molt digne. L’únic que no em va fer el pes va ser l’inesperat final que em va resultar poc creïble, irreal i a mi em va deixar descol·locat. Una proposta per passar en general una molt bona estona. Si us animeu encara teniu avui i demà per veure-la, és a les onze de la nit.

    19/07/2017
Artículos relacionados
Especial Festival Grec 2017, descárgate la revista de TB

Especial Festival Grec 2017, descárgate la revista de TB

21 junio 2017

Volvemos a la carga… Publicamos la segunda revista en papel de TeatreBarcelona! Este año el Festival Grec se renueva, empezando por un relevo en la dirección. Francesc Casadesús toma las […]