Sabia jo el que és l’amor?

Projecte Ingenu: Romeu i Julieta

Projecte Ingenu: Romeu i Julieta
15/11/2019

Aquest cop repetim. Primer vam anar a veure aquesta proposta a La Seca i ara tornem en aquest aniversari del Projecte Ingenu que realitza la celebració dels seus 5 anys recuperant 3 Shakespeare. Si fa unes setmanes vaig anar a veure “Hamlet“, ara toca una revisió a “Romeu i Julieta”

L’escenografia, com d’altres vegades de la Closca (Laura Clos) en principi molt simple, però molt més efectiva, ja que juguen amb dues estructures de taula que munten i desmunten en tot moment jugant amb elles. L’altre dels motius que m’agrada aquesta proposta, a més de l’escenografia, és el vestuari, efectiu en tot moment per diferenciar els personatges, les famílies. És d’aquelles obres que poc és molt.

Aquest cop no tenim càmeres, ni vídeos; però no cal. Hi ha diàlegs que els protagonistes no es miren entre ells, fent que l’atenció no se centri en un punt sinó en tot l’escenari. Juguen a un joc molt efectiu, com si tinguéssim diferents pantalles dividides a l’escenari.

Una proposta que m’ha agradat de nou i que és del tot recomanable. Va, que queda poc per finalitzar i ja tenim aquí la següent proposta de 5 anys recuperant 3 Shakespeare. Podeu veure la meva opinió al següent enlaç

← Volver a Projecte Ingenu: Romeu i Julieta

¡Enlace copiado!