Todo lo que necesitas para ir al teatro

Rhümia: La tendresa en forma d’espectacle

Rhümia
19/12/2016

RHÜMIA és una creació autònoma i independent de la primera tot i que es pot considerar una continuació de l’anterior RHUM, en compartir els mateixos personatges i els mateixos components, l’humor, el joc de paraules i la música. En aquesta ocasió s’ha incorporat el músic, clown i artista plàstic Mauro Paganini que pren el relleu de Guillem Albà.

RHÜMIA és la tendresa en forma d’espectacle, és tornar a sentir que encara som una mica nens, que podem riure i ens podem sorprendre. Uns pallassos i músics que ens han fet gaudir d’un univers d’emocions amb una gran química entre ells i nosaltres. Una magnífica interpretació de tots sense excepció, Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martínez, Mauro Paganini i Pep Pascual. Una barreja d’emotivitat i comicitat pròpia del circ clàssic, amb mecanismes prou coneguts per provocar el riure en nosaltres però que no per això no ens deixen de sorprendre.

Ens han fet participar activament, ens hem aixecat, aplaudit, cantat, agafat de les mans, petonejat …. ens hem cobert amb un plàstic …. el Miquel ha acabat amb una enorme perruca i petonejat als morros pel pallasso llest ….. Han caigut globus del sostre, confeti, serpentines…..

Un gran espectacle de teatre-circ, que té quelcom d’especial, perquè aconsegueix fer-nos feliços una bona estona i de forma senzilla…. un espectacle que te màgia i ens transforma de nou en nens. Ens hem divertit de valent, que és del que es tractava.

Si desitgeu veure l’apunt original, només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Rhümia