Renovació d’un amor

8/01/2017

Renovació d’un amor

Com sempre arribo a l’últim dia per assistir a veure una obra de teatre, i poc puc recomanar per assistir-hi, ja que avui diumenge és l’últim dia per poder anar a veure-la a La Seca.

El primer que m’ha cridat l’atenció d’aquesta proposta ha estat la seva posada en escena, el moviment dels diferents actors tant en moments grupals com individuals. Jugant amb molt poca escenografia ha estat prou efectiva. Veig que a tots ens ha sobtat que els dos protagonistes no s’han creuat les mirades. Més a Inquietuds


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Cartelera /

Projecte Ingenu: Romeu i Julieta

Projecte Ingenu: Romeu i Julieta

Romeo y Julieta es la historia de un primer, y último, amor. La historia de dos jóvenes con un legado de odio que no les deja amar, que no les deja amarse.

Cuando se conocen, el amor de los ingenuosRomeo y Julieta es puro, completo, absoluto. Este gozo sólo dura un instante. El momento de saber que su amor estará condicionado por el odio entre sus familias que es el inicio de un destino fatal que acaba con la muerte de los amantes. La herencia es asesina.Romeo y Julieta es la historia de la imposibilidad de desprenderse del propio legado.

Después de abordar Hamlet de la mano de Raimon Molins, Projecte Ingenu insiste en la obra shakespearina con un montaje dirigido por Marc Chornet y protagonizado por Carlos Cuevas y Clàudia Benito.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Josep Aguilera

  Un drama clàssic renovat de manera encertada. En aquest cas, la posada en escena impacta des del principi quan intentes identificar cada rol. Tanmateix, aquesta versió de Shakespeare, sorprèn en la part on s’explica la lluita entre les dues cases i en l’aprofitament de l’espai escènic, que ha estat total.

  Sobre cada personatge em centraré en quatre en concret: Tibalt, Romeu, Julieta, i Dida. Tibalt (Martí Salvat) ha estat un dels personatges on notava amb intensitat en cadascuna de les seves aparicions. Per altra banda, la parella principal de l’obra arriba prou al públic fent-ho creïble, imprescindible per rebre com a mínim una puntuació de 2 de 5 (o 5 de 10). L’evolució de cada personatge ha estat prou encertada. Finalment, m’agradaria indicar les intervencions de la Dida (Toni Guillemat) on la seva interpretació ha estat la més refrescant de tota l’obra i, si més no, la més creïble.

  Només comentar que de totes les intervencions les dels servents eren les que més em distreien durant l’obra.

  L’Espai Brossa permet apropar el públic a l’escenari i la sonoritat permet gaudir dels diàlegs. Un encert complet fer aquest tipus d’obra en aquest espai.

  Hi he disfrutat molt.

  28/05/2016

 • 12345

  ignasi tomás lopez-doriga

  Us deixo la nostra valoració a “Cultura y algo más”
  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/06/03/romeu-i-julieta-clasico-natural/

  03/06/2016

 • 12345

  Hebert

  Primacia de la forma (magnífica i creativa posada en escena) sobre el fons (poc espai per les passions).
  Vaig trobar a faltar l’absoluta passió adolescent que hi havia als diàlegs però no a la relació entre RiJ. Que no es mirin en tota l’obra ha de voler transmetre quelcom que no em va arribar (que més que enamorats l’un de l’altre ho estan de l’enamorament en sí?).
  La sensació va ser d’haver vist un molt, molt bon muntatge teatral més que “viure” la història.
  Sembla que no m’hagi agradat i no és això ni de bon tros. Té idees molt imaginatives i que funcionen (madrigals, moviments, les lluites, les serventes, l’escenografia tan mínima com aprofitadíssima…) i vaig sortir amb ganes de veure més propostes de Projecte Ingenu (que ja em van agradar molt amb Top Girls i friso per Yerma amb l’Alba José, una debilitat).

  En RESUM: dues hores que no ho semblen, bon ritme tret del llarg final a la cripta, bones interpretacions de tots i una adaptació creativa, a la que li aniria bé una mica més d’emoció.

  05/03/2017

Deja tu valoración

Tienes que estar registrado para poder dejar tu opinión. Puedes registrarte aquí, o puedes entrar a continuación:

Artículos relacionados