Quan ja no hi queda res

Les Antonietes: Mambo

Les Antonietes: Mambo
14/11/2016

La Cia. Les Antonietes presenten “Mambo” al Maldà, una obra escrita i dirigida per l’Oriol Tarrasón, interpretada per Dani Arrebola i Annabel Castan.

 

“Mambo” és una peça plena d’ironia, des d’una mirada còmica a ritme de Maaaaaaaaaaaaambó !!!,  sobre la crisis de parella. Una barreja de teatre dins el teatre, en la que de vegades són ell i ella, i d’altres en Dani i l’Annabel.

És una història basada en fets reals, o no…, on surten tots els draps bruts de cadascun d’ells. Dues mirades diferents. Dues posicions diferents. Un combat dialèctic entre les coses essencials, i les que no ho són.

«Fa tant de temps que estem junts que ja no et puc seguir estimant».

L’ Oriol Tarrasón ens planteja on són els límits en la relació de parella. Aquell moment en que ja no queda res. La incomunicació. Una mirada a aquell instant en que un dels dos vol trencar, i l’altre, tot i que també en té queixes, vol continuar com si res. Els retrets… els de sempre: les feines de la casa, els diners, les relacions sexuals, els roncs, les amistats i com no, la utilització dels fills enmig dels conflictes conjugals.

Sensacional la posada en escena, el vestuari i l’obertura de l’obra coreografiada de Fàtima Campos. Molt bones les interpretacions de Dani Arrebola i Annabel Castan.

Tot i que penso que li falta alguna cosa per ser del tot rodona, és una proposta divertida que us recomano d’anar a veure.

← Volver a Les Antonietes: Mambo

¡Enlace copiado!