Arriscada i sorprenent (sense spoilers)

#Lifespoiler

#Lifespoiler
09/07/2017

Parlar de Life Spoiler (Sala Flyhard) sense fer, efectivament, cap spoiler, serà difícil però ho intentaré. Tot comença amb aquesta premissa: què passaria si poguessis saber quin serà el teu futur? Voldries saber-ho? Això influenciaria en la teva vida? Intentaries canviar el teu futur? Podries? De l’argument només dir que tot comença amb un accident de cotxe i, la resta, millor no saber-la. Part de la màgia d’aquesta obra és la desconeixença de cap a on ens portaran els personatges. El text és vital, reflexiu i enginyós.

Dels actors, remarcar el redescobriment que he fet de la Vicky Luengo, la seva entrega al personatge és tal, que vivim les seves reflexions, les seves pors, els seus sentiments. De la Bruna Cusí mai es pot dir res dolent. Ella es transforma en cada personatge que interpreta, i aquí la Bruna és l’Alícia, sense artifici. I què dir de Sergio Matamala? Només elogis. Aporta humor senzill i tendre al text.

L’altre gran protagonista és la posada en escena. Entrar al teatre i trobar-te mig cotxe encastat a la paret ja anuncia que aquesta no és una obra sense pretensions. Arrisca i convenç. Sorprèn i no deixa indiferent. Potser nosaltres no tenim una app per saber què passarà demà, però si us puc dir que si aneu a veure Life Spoiler el dia serà molt més interessant.

Més a www.fentcaptures.wordpres.com

← Volver a #Lifespoiler

¡Enlace copiado!