Teatre dins del teatre.

L'art de la comèdia

L’art de la comèdia
15/02/2015

Gràcies Eduardo De Filippo per aquest text extraordinari i divertit.

Felicitats a  Lluc Castells , Jose Novoa i Carlota Ricart per una posada en escena tan original, creativa i meravellosa, on els espectadors tenim la oportunitat de veure com es transforma l’escenari de la Sala Gran, com pugen i baixen alguns dels elements escenogràfics; tècnics, ajudants i maquilladora interactuen dalt de l’escenari, o com l’apuntador en un racó de la sala, sota una lampareta, segueix el text i si convé fa algunes anotacions. Fantàstic !!!

Un començar i final amb una il·luminació que ha estat pura màgia. Realment en Lluís Homar ens deixa meravellats amb la seva manera de dirigir i muntar aquest espectacle.

Pel que fa a les interpretacions, tots han estat a l’alçada i a un mateix nivell. Interpretacions impagables de personatges esperpèntics i còmics. En Pau Viñals en el paper del guarda Varonesi ha tornat a demostrar la seva part còmica, en Lluís Villanueva m’ha sorprès gratament en el  paper de secretari, uns excel·lents Josep Carreras i Lluís Homar, dos monstres de la interpretació. El farmacèutic Oscar Valsecchi , és  la millor interpretació d’un mort que he vist en una comèdia, genial !!! ,i que haig de dir de  l’Andreu Benito, un actor polifacètic capaç de fer tant un paper seriós com còmic i seguir sorprenent. El metge Quinto Bassetti, interpretat per Roger Casamajor, exagerat i divertit, una Mar Ulldemolins embogida que a més a més toca música popular napolitana amb l’acordió,… un repartiment realment extraordinari.

En definitiva, un espectacle rodó que no s’hauria de perdre ningú !!!

← Volver a L'art de la comèdia

¡Enlace copiado!