La perseverança en les nostres petites lluites per un món millor

La rebel·lia possible

La rebel·lia possible
11/09/2016

Aquest passat dimecres 7 de setembre va ser nit d’estrena de temporada a La Seca Espai Brossa, i ho va ser amb una obra estrenada l’any 2007 a Madrid, que va tancar un cicle amb més de 250 representacions i un munt de premis.

Ara, aquesta proposta està dirigida per José Sánchez Orosa i la protagonitza la companyia Anònima.

Un conte que ens parla d’algú decent en un món indecent, de la tenacitat enfront de la impaciència, de l’idealisme enfront del pragmatisme.

García (Joan Sureda), és un personatge gris i anònim que decideix lluitar fins a les últimes conseqüències per recuperar uns cèntims de més que li ha cobrat una companyia telefònica. A partir d’aquí, cinc dels sis actors interpreten una vintena de personatges entorn de tres històries, una persona que lluita per apostatar i reclama de l’església que el donin de baixa de «les seves llistes», un pare que reclama un tractament per a la seva filla anorèxica, i una dona que reclama inútilment que li arreglin la casa i que constructora i asseguradores es posin d’acord. García s’ha convertit en el model a seguir i en el líder involuntari de totes aquestes reivindicacions.

La posada en escena i les interpretacions de TOTS els actors ens fa properes unes històries que ens arriben a commoure i ens generen les ganes de creure que realment les petites lluites no són inútils i tenen futur.

Si voleu llegir la nostra crònica sencera, només heu de Clicar AQUÍ

← Volver a La rebel·lia possible

¡Enlace copiado!