Tornar a un món màgic que hem perdut

La historia interminable. El musical

La historia interminable. El musical
02/12/2023 - Teatre Apolo

La història interminable, el musical és una gran producció musical que transporta l’espectador a un món màgic. Un musical d’Iván Macías i Felix Amador, basat en el llibre escrit per Michael Ende, considerat, alhora, com un dels millors llibres de fantasia de la història. I que molts recordem per la pel·lícula que ens va fer somiar en un món fantàstic.

S’ha de dir que des del primer moment entrem en el món fantàstic de Fantasia. Podem gaudir de valent amb l’obra. Podem seguir a Bastian quan llegeix el llibre (tot i que veiem que li costa avançar el llibre passant les pàgines del mateix), com el món de Fantasia amb Atreiu l’Emperadriu que vol rebre un nom.

Però podem veure les diferents criatures fantàstiques que viuen en aquest regne de Fantasia. Des del menja-roques, com el drac Fújur (fins i tot en el moment que vola amb Atreiu o amb Bastian) o un gran paper per a la gran tortuga Vetusta Morla. Però el que he vist magníficament ha estat el cavall d’Atreiu, Artax. Tres persones per portar aquesta gran titella que ens fa creure que tenim el cavall en el mateix escenari. I el cargol més ràpid que recordem.

Una mica decebedor la música, res de directe. No ens enganyem. I parts del vestuari que sembla tret d’un basar com les perruques i un vestit d’Indi que fa que Bastian et costi creure’l en un inici.

Totalment recomanable, m’ho he passat molt bé en aquesta funció i val la pena per començar un desembre plé de teatre.

He recuperat aquest món màgic. Si heu vist la pel·licula o llegit el llibre, us farà tornar a reviure tot aquest magnífic món fantàstic.

Si voleu llegir la resta de la meva opinió, la teniu a l’enllaç

← Volver a La historia interminable. El musical

¡Enlace copiado!