pateix més aquell que espera

La espera

La espera
04/10/2019

La companyia Meridiano 70ymedio Teatro neix a Xile l’any 2000 on presentarà diverses obres al Festival Internacional de Teatro a Mil (FITAM). L’any 2012, estrenarà el monòleg La Espera, peça que va ser readaptada el 2014 per fer temporada a La Seca-Espai Brossa.  Ara la companyia xilena Meridiano 70ymedio Teatro presenta La Espera a la Sala Fènix.

Dintre del cicle Dona’m veu/ Dona amb veu que la Sala Fénix presenta, on ens presenta un teatre escrit, dirigit i protagonitzat per a dones. Els personatges demanen veu als seus intèrprets i a les dones amb coses importants a dir.

La Espera és un monòleg sobre una dona que ha perdut el seu marit. En tot moment està esperant notícies del seu home detingut durant la guerra i deportat posteriorment per ser de la resistència.

Hi ha moments que quedes hipnotitzat pel relat que et comptes, però després hi ha moments, petites fuites a la història principal que et desconnecta per moments. Són petits moments, que tenen els seu encant, que dispersa la història principal.

Com he comentat anteriorment, aquestes fuites tenen el seu encant, la referència de l’espera del cafè i la de l’ombra t’atrauen en el seu propi espai però et dispersa de l’obra principal. Hi ha unaltre petita fuita,  el novio xinès, que personalment no m’ha arribat a desconnectar.

En definitiva, un text un text suggeridor, amb un treball actoral que m’ha agradat.

Pots veure tota l’opinió de l’obra al següent enllaç

← Volver a La espera

¡Enlace copiado!