Un Musical en forma de comèdia «tràgica»

Generació de merda

Generació de merda
02/05/2016

GENERACIÓ DE MERDA es tracta d’una proposta de teatre musical de petit format, en la que es retrata la vida de la generació que va néixer en la dècada dels anys 80 del segle passat a casa nostre, és a dir els joves que ara tenen entre 25 i 35 anys… exactament l’edat que tenen els nostres dos fills.

Una generació que ha estudiat de valent, potser mes que els seus pares, però que els ha tocat en sort una crisi econòmica que els ha portat a tenir un treball precari amb sous, que en general no es poden comparar amb la dels seus pares; això els ha abocat a haver de viure amb els pares segurament molt més del que haurien desitjat… o en alguns casos a retornar de nou, quan de sobte s’han quedat sense feina. Una generació que al mateix temps ha viscut l’esclat de les noves tecnologies i de les xarxes socials, a les que gairebé tothom (joves i vells), som addictes…. i especialment a les relacions personals a base d’enviament compulsius de missatges via WhatsApp, de Twitter o de Facebook …. o de lligar mitjançant aplicacions per a mòbil.

En Xavi Morató, ens ho explica en clau d’humor, a vegades potser massa passat de voltes; malgrat que l’argument és força senzill i cau en descripcions massa típiques, té la mala llet necessària per retratar una realitat que pot arribar a ser dramàtica.

L’actuació dels 6 actors m’ha agradat força i és que es nota l’enorme il·lusió que han posat en aquesta proposta, perquè ho donen tot a l’escenari. Les cançons que ha compost en Gerard Sesé, són agradables i fresques … algunes són d’aquelles que s’enganxen a la primera audició, i surts del teatre tatarejant-les.

Si us be de gust llegir la meva valoració sencera, cliqueu AQUÍ

← Volver a Generació de merda

¡Enlace copiado!