Generació de merda

Generació de merda

Personas adultas que viven con sus padres, becarios a los que no les pagan ni el metro, miradas al móvil cada diez segundos no sea que hubiera llegado un whatsapp y que no leerlo comportase la destrucción del planeta, tópicos sudados sobre la crisis y las oportunidades, pisos compartidos, cenas de clase que se repite mil veces que hay que hacerlas pero que por suerte no se hacen, estudiantes que si miras lo que pagan dirías que van a una universidad privada y si miras lo que reciben parecen alumnos de una escuela pública de Uganda, empresarios yuppies emprendedores modernos dinámicos enrollados chupiguays ultracools que dan rabia nivel “hostia con la mano abierta”, negocios regentados por señores asiáticos que trabajan más horas que un reloj fabricado por niños en su país, amores adolescentes en un momento en el que ya empieza a quedar cerca la menopausia, horas y horas que en teoría son para hacer cosas de provecho lanzadas a la basura porque es absolutamente imposible dejar de mirar hipnóticos youtubes de, por ejemplo, gatitos haciendo cosas monísimas.

Algunos la llaman “generación perdida”. Otros, “generación frustrada”. Nosotros hemos buscado una etiqueta más exacta.

Vídeo
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • TERESA MONFÀ

  Musical divertit i fresc amb un fil argumental molt actual pels que ens podem considerar d’aquesta generació ( de merda ).
  Actors molt professionals que et tenen tota la obra pendent i amb un somriure a la cara.
  Ens ho vam passar molt bé, era la nostra primera vegada al teatre Gaudí i de ben segur que no serà la última !!!
  Felicitats per aconseguir fer una obra tant entretinguda amb tant pocs recursos econòmics.
  Gràcies !!!

  31/05/2017
 • Lalo Saralegui

  Muy recomendable. Pasamos un rato estupendo con un tema de gran actualidad.
  Destacar la calidad de los actores que desde la primera escena ponen el listón muy alto.

  26/05/2017
 • Lourdes

  Musical molt fresc, entretingut i en el que rius molt! Tracta un tema en el que si ets d’aquesta generació t’identifiques molt! Vam passar molt bona estona!! Molt recomenable

  07/05/2017
 • Edu Alcaniz
  Edu Alcaniz

  Entretenido y divertido. Es tambien que decir que son jovenes y la voces no son un nivel de profesional. El tecnico de sonido no estuvo acertado por el acople de sonido, pero en general te hacen pasar un buen rato y algunas risas. El precio es totalmente acorde con el espectaculo.

  28/01/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Hay veces que no hace falta irse a un gran teatro, para ver una gran producción, con actores de renombre y escenografías imposibles!
  A veces vas a un teatro modesto, con actores jóvenes y que empiezan y descubres obras de gran calidad y que te lo hacen pasar de fábula!!
  Y eso me ha pasado con este musical!
  Ha sido mega divertida y entretenida!
  Y los actores cantan de maravilla y lo hacen genial!! Un aplauso para todos ellos!
  Sorprende lo bien escritas que están las letras de las canciones! Dicen verdades como templos y son pegadizas!
  Como siempre… me he enamorado de un actor. Esta vez ha sido Xavi Morató (se lo comía todo).

  La única pega… la escenografía. Eficiente pero cutrilla. Daba la sensación que se iba a romper todo en cualquier momento! Jajaja
  No os la perdáis. Os va a encantar seguro!

  18/01/2017
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Divertida «Generació de merda» al Poliorama. Uns diran retrat generacional, d’altres crítica social disfressada d’humor..per descriure una obra capaç de riure’s de la seva pròpia estructura i que beu d’influències ben bones (la castigadora anti tòpic heretada dels Monty Python, com ha d’acabar un primer acte…). Es parla de tot: els pakis 24hores, el parlar amb algú mentre mires el mòbil, el sopar barato com a fita vital, les feines precàries, el malbaratar el temps a internet i mil coses més, amb humor, mala llet, i sense amagar que part dels problemes són cosa nostra.
  Ben interpretada de forma coral, amb un Roger Torns en estat de gràcia i Marc Pociello a qui tornem a gaudir tant com a #Abans. M’ha sorprès que és la segona obra seguida «d’humor jove» (Tòpic!!!) que veig on els personatges masculins estan força millor desenvolupats que els femenins; és una llàstima.
  En resum: per més que passar una bona estona somrienta amb la vida quotidiana al teu davant i amb una música (llàstima que no fos en directe i no reclami protagonisme) molt, molt bona.

  06/04/2016
 • Alejandro Closa

  Una obra amb un ritme trepidant i una energia explosiva. Tot i el bon rotllo, que pot generar la música, no deixa de costat la crítica social i la denúncia. Em va sorprendre molt gratament. Veure’m reflexa’t en les situacions de l’obra, em va deixar en el límit de la gracia/rabia per fer-me reflexionar.
  El repartiment de luxe, i tots els actors, del primer al últim es mereixen la millor puntuació.

  06/09/2015
 • Javi Santamaría Jiménez
  Javi Santamaría Jiménez

  Fantàstic musical. Les situacions, completament quotidianes, algunes molt divertides, altres et deixen una mica tocat si et veus reflectit, sempre amb el somriure als llavis. Els actors actuen i canten realment be. Tot i que tots ho fan molt be, remarco als secundaris, tot i tenir menys pes a l’obra, aconsegueixen conquistar al públic. Si t’agraden els musicals, es imprescindible. Si no t’agraden, aquest t’agradarà.

  14/04/2014
 • Josep Rocabruna

  Una obra molt recomanable per passar una bona estona,et fa somriure tota l’obra i disfrutes dels temes musicals,felicitats als actors per una gran feina d’alt de l’escenari,gràcies!!

  11/04/2014
 • Gilbert Brotons Farre

  Una comedia musical molt divertida amb una trama jove y actual. Interpretada brillantment per uns actors joves pero amb molt de talent y una gran trajectória professional. Molt recomanable per passar una bona estona i adonar-nos de com ens comportem amb les noves tecnologies y com han canviat les relacions personals degut a ella.

  10/03/2014
 • imma carabasa alonso

  Musical plé de llum i color. amb el sonriure posat desde el primer moment. alegre, desenfadat ,jove …amb la «chispa» que caracteriza a David Moreno i retrobant a un encantador i magnific Marc Pociello al que van descubrir en un llunyà «Que». . Aneu, no ho dubteu!!!

  09/03/2014
 • Gemma Blanchart badia

  M’ha agradat molt!! Tenim bon teatre musical garantit!! Això es sentir el teatre i transmetreu!! Moltes felicitats als actors!! Crec q s’ha d’anar a veure!! A veure si es fa resó i tenen molt públic, s’ho mereixen!!

  08/03/2014
 • Lluis Martin Garcia

  Ep no s com s posa els aplaudiments, pero poso el màxim

  07/03/2014
 • Lluis Martin Garcia

  Una gran nit. Un musical molt recomenable per riure i oblidar una miqueta els problemes del dia. Una mencio especial per en David Moreno y Marc Pociello. Moltes gracies per les entrades.

  07/03/2014
 • Eduard Ferri García

  Moltes gràcies per invitar-nos. Hem anat a veure l’estrena avui i ens ha encantat! Original, irreverent i amb molt bons actors. Les lletres de les cançons molt divertides. La recomano a tothom!!!

  06/03/2014