Un Miller extraordinari

El preu

El preu
20/07/2016

Ahir per fi vàrem poder veure aquesta producció que potser és la revelació d’aquest Grec2016. Aquesta vegada les nostres expectatives, molt altes, s’han acomplert amb escreix. Asseguts a primera fila esperàvem l’aparició dels personatges observant les cadires, que en equilibri ocupaven una part de les golfes.

Sílvia Munt porta magistralment a escena una de les obres més rodones d’Arthur Miller, que amb només quatre personatges ens parla de tots els temes que són habituals en els seus textos: la complexitat de les relacions humanes i l’encotillament que ens imposen les normes socials i morals de la societat.

Dos germans que s’han enfrontat a la vida de forma diferent i han hagut de pagar un preu per fer-ho.

Unes molt bones interpretacions dels quatre actors que ens transmeten de forma convincent totes les inquietuds vitals dels seus personatges.

Mitjançant els records reviuen moments compartits i qüestionen el perquè de determinades decisions i de quin preu estem disposats a pagar per aconseguir allò que volem. Miller ens presenta uns personatges que no són ni bons ni dolents, que tan sols han pres les decisions que han considerat en cada moment i que únicament el pas del temps mesura els resultats.

Valoració sencera clicant AQUÍ

← Volver a El preu

¡Enlace copiado!