Missatges de solitud i esperança!

Des del desert

Des del desert
04/03/2019

Tres llibretes són les teves úniques armes per sobreviure a un segrest. Menjar enllaunat i vigilància les 24 hores del dia. Aquestes són les condicions en què va viure Albert Vilalta el segrest per part del grup terrorista d’Al-Qaeda a finals del 2009 durant nou mesos.

A partir d’aquests fets Carme Canet ha estat el nexe d’unió entre el cooperant Albert Vilalta, la cantant Laura Luceño i la coreògrafa Olga Lladó que posen sobre l’escenari un gran joc multidisciplinari amb música en directe, projeccions, interpretació i dansa. Les mirades que es fan entre les tres dones a l’escenari, la gran compenetració i la proximitat que transmeten juntes, demostra que l’espectacle s’ha configurat amb molta estima i amor entre la companyia.

D’un fet que pot semblar trist i decebedor, neix la visió més alegre i esperançadora a base dels poemes que va escriure Albert Vilalta durant el seu segrest. Amb totes les disciplines barrejades, una escenografia senzilla però juganera i excel·lentment representativa idealitzada per Laia Girbau i Josep Iglesias, i un treball d’il·luminació genial de la mà d’Albert Faura, la companyia ens convida a veure la part més bonica i lumínica d’un segrest. L’amor, la lluita, la resistència i la resiliència seran els temes que s’abordaran a «Des del desert».

Acompanyat d’un piano a les ordres de Ferran Cullell, Joan-Esteve Mosquera a la bateria, Èric Suets a la guitarra elèctrica, Nico Viso al baix i Laura Luceño a la veu i guitarra acústica, donen la musicalitat necessària perquè aquest espectacle, on Olga Lladó fa un recital sublim de dansa contemporània, posi sobre l’escenari una gran història on el que més destaca són els detalls que a poc a poc han anat configurant els lligams entre els membres de la companyia.

Amb ganes de poder veure’ls sobre altres escenaris on de segur que triomfen una altra vegada!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

← Volver a Des del desert

¡Enlace copiado!