Todo lo que necesitas para ir al teatro

Des del desert

Des del desert

Des del desert es un espectáculo pluridisciplinar que pone en escena las palabras escritas de Albert Vilalta, un cooperante que estuvo secuestrado durante 9 meses por un grupo terrorista de Al Qaeda.

Sinopsis

El espectáculo quiere expresar con diferentes elementos, interpretación, danza, música y audiovisual, los textos escritos por Vilalta durante sus 9 meses de cautiverio.

La pieza también quiere mostrar que los humanos a menudo estamos secuestrados, a veces voluntariamente, a veces a la fuerza, por situaciones que nos secuestran la vida, la voluntad, los sueños.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • ELISENDA

  És una obra on es mostra l’essència de l’amor, el coratge de viure al límit amb total incertesa, l’esperança, que no deixa de ser una cara de la positivitat, i la resiliència. Falta paraules per descriure la intensitat de les emocions i jo les catalogaria d’exel·lents.
  L’escenificació és molt bona, et fa sentir a flor de pell aquesta mescla d’amor i dolor. Felicito també a les artistes per l’exel·lent feina i les encoratjo a que aquesta obra sigui visible arreu.
  Gràcies pel regal
  Elisenda Casanovas

  11/03/2019
Artículos relacionados
La Mostra de Teatre de Barcelona compleix 25 anys al Teatre del Raval

La Mostra de Teatre de Barcelona compleix 25 anys al Teatre del Raval

4 octubre 2020

El Teatre del Raval acollirà un any més la Mostra de Teatre de Barcelona, que aquest celebrà 25 anys de trajectòria. El certamen, que actua com a plataforma d’exhibició professional […]