Un talent inigualable

Cruz de Navajas, el último Mecano

Cruz de Navajas, el último Mecano
13/12/2022 - Teatre Cúpula Arenas

Cruz de navajas va més enllà del que podria ser un tribut, es tracta d’un espectacle que combina talent musical, tecnologia i entreteniment. L’espectacle, que dura unes tres hores comptant l’entremig, està dinamitzat per un presentador que interactua amb el públic i ens ofereix diversos gags humorístics. Així i tot, no consta de cap línia argumental, més aviat, cada número és un petit espectacle amb la seva pròpia narrativa.

La tecnologia té una gran presència en el muntatge. Col·locades al final de l’escenari, trobem unes grans pantalles led que també s’utilitzaran com a transparències per descobrir que hi ha darrere l’escenari. Han aconseguit crear una atmosfera única per cada cançó, mostrant unes imatges d’alta qualitat que ens transportaran a diversos països i èpoques. Sonaran els clàssics de Mecano i els que no ho són tant. Tot i no ser un concert, la màgia que es crea a la Cúpula de les Arenas convida als espectadors a cantar i a reviure els grans moments d’aquest grup musical.

Sens dubte, el més destacable és el talent dels ballarins, cantants i músics, que també compten amb el suport d’una formació i una trajectòria professional. Les coreografies del Sergio Melantuche són executades amb una precisió, un control i una energia dignes de musical. Per altra banda, els cantants ens saben transmetre amb la seva veu totes les emocions que comporta cada número. Passarem per diversos estils musicals, pop, flamenc, jazz i fins i tot un mica de rock, tots ells acompanyats de música en directe.

Anar a veure Cruz de Navajas és tot un viatge musical que li fa més que justícia al gran grup de Mecano. No us deixarà indiferents, aneu-hi!

← Volver a Cruz de Navajas, el último Mecano

¡Enlace copiado!