Close to Liza

20/04/2017

No solament cantar

Sinó interpretar, i això vol dir quelcom més que vocalitzar el que hi ha escrit al pentagrama. Interpretant-la la música es transmet en la seva totalitat i arriba allà on ha d’arribar; digueu-li cor, estómac o espinada. i com s’aconsegueix això? Per començar es necessiten bons temes i que el que els interpreta els entengui i els faci arribar. Una vegada vaig veure al Julio Iglesias cantant tangos com si fóssin la Gwendoline, i com a mariconada va quedar sublim.

Aquí la Virgínia Martínez, amb l’ajut de Dani Campos al piano i responsable dels arranjaments, junt amb el Xavi Casan com a director artístic han aconseguit que veiéssim i sentíssim la Liza Minnelli, i d’això es tractava. Bravo

 

 

Crítica completa » http://bit.ly/2oMt2GR


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Close to Liza

A través de las canciones que la emblemática Liza Minnelli nos ha regalado, hacemos un recorrido por los momentos más emocionantes de su trayectoria, desnudando su esencia con una instrumentación minimalista y descubriendo anécdotas de su vida personal que la han hecho ser el artista genuina que todos conocemos.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • 12345

    Victòria Oliveros Layola

    Un recital dramatitzat amb la perfecció musical i càlida veu de Virgínia Martínez, una actriu que no copia sino què és ella la que interioritza la Minnelli i la mostra al públic amb tota la calidesa, provocació, dolcesa i tensió que li cal a cada cançó. En començar cada cançó, sovint molt conegudes, la Virginia respira fons i crea un nou personatge i et regala una cançó i una altra, i et construeix un musical que et mira directament als ulls. I tot això s’aconsegueix amb la complicitat de Dani Campos que a més de ser el director musical és el que l’acompanya al piano. Molt i molt recomanable.

    19/04/2017